Pikaso Events: Saptamana sanatatii

saptamana sanatatii-2

 

Saptamana va fi impartita in doua sectiuni : „Sanatate si Servicii Medicale” , respectiv „Sanatate, Nutritie si Sport”. Vor fi prezente clinici medicale, companii farmaceutice, centre de relaxare si infrumusetare, centre oftalmologice si stomatologice, medici nutritionisti, sali de sport, care se vor intrece in a va pune la dispozitie cele mai avantajoase oferte disponibile ce va vor ajuta in a va imbunatati sau mentine un stil de viata cat mai echilibrat si sanatos.

Intre 15-17 octombrie 2012, in cadrul evenimentului „Sanatate si Servicii Medicale”, expozantii vor pune accent pe ideea unei stari de sanatate buna pe tot parcursul vietii. Depistarea precoce a bolilor, precum si prevenirea si ingrijirea sunt doar unele dintre subiectele tratate in cadrul acestui eveniment.

In partea a doua a saptamanii, intre 18-20 octombrie, va avea loc evenimentul „Sanatate, Nutritie si Sport” , unde veti putea afla informtii despre cele mai bune metode de control al greutatii, metode naturiste de infrumusetare pentru o dezvoltare cat mai armonioasa a trupului si a sufletului.

Vino in Pasajul Universitatii in perioada 15-20 octombrie, intre orele 11:00 – 19:00, sa afli cum poti sa te bucuri de o viata lunga si sanatoasa!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.