Robert Reamzy, îndrăgostit de Maria

Cunoscut publicului larg datorită participării la emisiunea „Vocea României”, Robert Reamzy vine să demonstreze că poate să își cucerească auditoriul cu propriile melodii.

Când spui Robert, spui sensibilitate artistică, spui trăire în muzică și spui o apariție deosebită. Când citești cum se raportează fanii la el, descoperi că, dincolo de emoția transmisă prin vocea sa inconfundabilă, Robert înseamnă o revelație pentru valul de artiști tineri din România.

Asta a simțit și echipa Mango Records atunci când a decis să îl ia sub aripa sa protectoare și să îi dea propria identitate, oferindu-i șansa de a demonstra că nu doar cover-urile îi ies de minune.

Maria, Maria este titlul piesei de debut a lui Robert Reamzy și vine la pachet cu un videoclip pe măsură. Povestea, filmată de M+, sub regia lui B. Faga, urmărește firul primelor momente ale iubirii, însoțindu-le celor doi protagoniști pașii prin minunatul Sibiu. Maria este numele generic al oricărei fete de care un băiat se îndrăgostește, versurile potrivindu-se oricui.

Ce spune Robert despre această experiență? „Sunt foarte entuziasmat! M-am distrat copios la filmări și sper să se vadă acest lucru. Savuram ca un copil fiecare secundă și încercam să amestec starea mea de spirit, cu starea orașului. Imaginile din videoclip sunt o prelungire a personalității mele boeme… ne contopim la fel de bine precum o pereche de pantaloni cu bretele (râde).”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.