Ralitza Tailoring participă la Salonul Bicicletei 2018

Ralitza Tailoring începe seria evenimentelor de anul acesta cu  participarea la Salonul Bicicletei 2018. Creatoarea Marieta Kojanov se va afla la Salonul organizat la ROMEXPO, în perioada 9 – 11 martie, la pavilion C4. Pasionații de biciclete vor avea șansa să își aleagă dintr-o gamă variată de șepci și accesorii realizate manual.

Voalete, jabouri, tocă, pălării, bascuri pentru doamne, dar și sepci, bretele, eșarfe și multe alte accesorii pentru domni vor face deliciul vizitatorilor bicicliști de la Salonul Bicicletei. Cu această ocazie Ralitza Tailoring anunță prezentarea unei colecții speciale de accesorii dedicată bicicliștilor și, mai ales, biciclistelor.

”Participăm pentru prima dată la Salonul Bicicletei 2018 cu colecțiile noastre. Noi nu doar că suntem creatori de accesorii dedicate velo-pasionaților, dar suntem și bicicliști. De aici a venit și ideea unei colecții pentru doamnele care vor să adopte un stil elegant și unic pe bicicletă. Am participat la multe evenimente din București, unde ne-am bucurat de frumusețea mersului pe bicicletă și ne-am făcut remarcați prin ceea ce purtam. Astfel, am văzut interesul comunității de bicicliști pentru accesoriile noastre și nu puteam rata prezența la Salonul Bicicletei”, spune Marieta Kojanov, creatoarea Ralitza Tailoring.

Vizitatorii Salonului Bicicletei vor fi întâmpinați la standul Ralitza cu un decor special. Toți cei care vor vizita standul se vor putea fotografia cu accesoriile din noua colecție, iar la finalul evenimentului, cei care s-au înscris vor participa la o tombolă. Câștigătorul va primi un cadou surpriză din partea Ralitza Tailoring. În cadrul expoziției, Ralitza va mai prezenta și alte accesorii: papioane simple și selftie, cravate, cravate Ascot, butoni, batiste, pinuri rever, bretele, esarfe, fulare, jabouri, portofele, genți sac, broșe, cercei sau funde.

Salonul Bicicletei este cel mai mare eveniment de acest gen din Europa de Est. În cadrul expoziției va exista și o zonă handmade, unde artizanii și creatorii de accesorii își vor expune lucrările pe care vizitatorii le vor putea achiziționa. Peste 30 de artiști au confirmat prezența la Salon. Organizatorii au pregătit pentru pasionații de biciclete o zona expo, test area, show-uri, concursuri, kid’s area, circuit indoor și alte activitați dedicate.

Despre Ralitza Tailoring

Fondat în 2013, de Marieta Kojanov și Dan Govella, Atelierul Ralitza a început ca o mică afacere de familie cu dorința de a aduce ceva unic pe piața accesoriilor de manufactură pentru bărbați și femei. Ralitza este un brand 100% românesc de accesorii pentru femei și bărbați, realizate la comandă. Modele precum Flat Cap,  Flat Cap Protection, Country Flat, Komitka Kapa, Pachork, Gavroche, Newsboy, Bakerboys, Greekfish sau Fisherman, Driver Cap, Bikerboy, Police NYPD Cap, Caschetă Police, Country Flat, Deerstalker Sherlock Holmes, Bucket Hat, Pălărie Pădurar, Pălarie Vânător Alpin, Riding, Sport Caps, Chipiu, Bonetă, Basc, Basc 8 clini, Tocă sau Voalete sunt re-create și personalizate de Marieta Kojanov. Colecțiile Ralitza Tailoring pot fi găsite pe site-ul www.ralitza.ro sau pe pagina de Facebook Ralitza Tailoring.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.