Vibratii electronice. De 21 de ani

La ceas de toamnă, Radio DEEA sărbătorește 21 de ani de la prima emisie în eter, realizată din pitorescul Onești. #DEEAtunci însă, vibrăm în synth cu clubbing-ul bucureștean.

Anii au trecut, dar pasiunea pentru muzica electronică de calitate a rămas aceiași, echipa permițând radioului să evolueze în trend cu exigențele publicului și a muzicii electronice ce cunoaște o reinventare permanentă.

Ne-am dorit întotdeauna să fim alături de ascultătorii noștri, să ne diferențiem de concurență printr-o voce diferită tradusă prin ambiție și perseverență, dar, mai presus de orice, să ducem muzica electronică acolo unde știm că îi este locul: în sufletele voastre.

Vă mulțumim pentru experiențele de până acum, pentru prieteniile pe viață, pentru lecțiile învățate, precum și pentru suportul și sprijinul constant pe care ni le-ați acordat.

#DEEAceea, cei 21 de ani vrem să îi dedicăm celor ce ne-au stat alături, fie ei cei care ne-au strâns în brațe, fie cei ce ne-au tras de urechi atunci când am meritat-o… adică vouă tuturor! Mulțumim pentru masivul “suport”!

Și promitem că și #DEEAacum înainte tot despre voi va să fie!

*Radio DEEA nu este un business în format radio. Este visul unei echipe de voluntari care îşi urmăresc pasiunea pentru muzica electronică la ore târzii din noapte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.