Proiect internațional al Centrului Helen Doron English: Învățăm cultura anglofonă, nu doar limba engleză

Pentru a sărbători cum se cuvine Halloween-ul, Centrul Internațional Helen Doron English îi invită pe cei mici să se costumeze cât mai înfricoșător și să participe la Parada Costumelor de Halloween, care va avea loc în perioada 26-30 octombrie, în cele trei centre de învățare a limbii engleze ca limba maternă, din județul Constanța.

La evenimentele pregătite de specialiștii în educație, copiii vor conversa în limba lui Shakespeare, vor învăța despre cum a apărut și s-a propagat această sărbătoare în lume, vor afla lucruri interesante despre cultura și civilizația anglofonă și se vor distra pe cinste cu noii lor prieteni, ascultând povești magice în limba engleză.
Programul internațional continuă în România cu o inedită piesă de teatru, care va avea loc în ziua de Halloween, sâmbătă, 31 octombrie, începând cu ora 12.00, în Centrul Comercial Carrefour Orhideea din București. Micii actori de la cursul de dramaturgie engleză de la Helen Doron English vor pune în scenă piesa de teatru „Snow White and the Rappers”, într-o interpretare unică a metodei elaborate de celebrul profesor britanic Helen Doron. La sfârșit de proiect, copiii vor participa la o tombolă cu premii și se vor distra cu aplicațiile inovative de învățare a limbii engleze de la Helen Doron, și anume realitatea augmentată.
“Îi invităm pe copii însoțiți de părinți sau bunici să petreacă o zi specială alături de noi, să se costumeze în personajele lor preferate, să se distreze și, cel mai important, să converseze alături de noii lor prieteni în limba engleză. În cadrul întâlnirilor vom pune accent foarte mult pe învățare prin jocuri distractive, în special prin intermediul jocurilor de roluri. De asemenea, îi vom sprijini pe micuți să-și dezvolte gândirea creativă și cooperarea, vom învăța împreună despre fascinanta cultură și civilizație anglofonă și vom premia cele mai trăznite costume. La final de proiect, participanții pot deveni beneficiari ai programului internațional Helen Doron English implementat cu succes în țara noastră, în urmă cu 5 ani, și care a pregătit deja peste câteva mii de copii români”, declară specialistul în educație Ștefania Filip, coordonator al Centrului Internațional Helen Doron English, în România.
Mai multe detalii despre program, pot fi găsite pe website-ul oficial al Centrului Helen Doron English România, www.HelenDoron.ro
Helen Doron English este o instituție internațională cu un succes de 30 de ani în predarea limbii engleze pentru copii de la 0 la 18 ani. Peste 2 milioane de copii din intreaga lume vorbesc astăzi engleza datorită Helen Doron English.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.