Proiect de casa ideal pentru terenuri si bugete mici – 74 mp cu tot cu etaj

Construirea unei case pe un teren mic este o reala provocare pentru toate partile implicate: arhitecti, ingineri, echipa de constructii si mai ales pentru proprietarii care vor locui in imobilul construit ani buni, daca nu chiar o viata intreaga.

2-exterior casa 74 mp cu etaj si garaj inclus proiect teren foarte micSuprafata mica a terenului ii obliga pe proprietar si arhitect sa se supuna unei serii de restrictii in proiectarea viitoarei case, iar ulterior, dupa stabilirea proiectului, acelasi teren mic devine principalul vinovat in ingreunarea desfasurarii lucrarilor de constructie.

Cele mai multe dintre loturile de teren din zonele urbane sunt atat de mici, incat alegerea unui proiect care sa se potriveasca dimensiunilor acestuia este o etapa care consuma timp si multi nervi.

4-vedere spate casa 74 mp cu tot cu garaj Chiar daca in multe cazuri loturile masoara cel mult 100 mp, proprietarii isi doresc o casa spatioasa si confortabila, dar si un petic de curte in care sa amenajeze un loc de relaxare dotat cu un foisor, un leagan sau un gratar si un loc de luat masa in aer liber.

Casa moderna cu etaj proiectata de echipa de arhitecti ai companiei americane Lanefab este un proiect ce intruneste toate cerintele enumerate mai sus, reusind sa inglobeze in doar 74 mp un dormitor, o baie, un living, o bucatarie, un balcon si…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2014/08/proiect-de-casa-ideal-pentru-terenuri-si-bugete-mici-74-mp-cu-tot-cu-etaj/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.