Paul van Dyk vine la Afterfills 2018!

La doar două zile de la anunțarea primelor nume ce vor urca pe scena AFTERHILLS 2018, vine și prima surpriză majoră, atent pregătită de organizatori – Paul van Dyk vine la Iași!

Artistul german este momentan în turneu de promovare a celui mai recent album al său From then On, o capodoperă în sunete, pe care dacă nu ați avut ocazia să o ascultați, vă sfătuim să o faceți.

Foarte aproape de sufletul lui Paul și creat dupa perioada de recuperare ce a urmat accidentului pe care acesta l-a suferit în 2016, From then On este povestea pe care o auzim zilnic, dar pe care o ignorăm de cele mai multe ori cu bună-știință – fiecare zi este un dar și ar trebui să ne bucurăm de lucrurile mărunte, pentru că în final acestea fac diferența.

Cu siguranță cu vom putea asculta piese de pe noul album dar și piese clasice semnate de titanul muzicii electronice & trance, la ediția cu numărul 2 al AFTERHILLS, astfel că nu ne rămâne decât să notam 31 Mai- 3 iunie în calendar ca perioadă rezervată celui mai mare festival de muzică și artă din Iași.

Abonamentele Early Bird (187 RON) sunt disponibile începând de pe 27 Noiembrie 2017, de la ora 17:00. Având în vedere că sunt doar 5 000 de bilete disponibile, încurajăm fanii să cumpere cât mai curând deoarece oferta este valabilă până pe 10 Decembrie. Abonamentul la ediția #dreamers2018 are prețul final de 470 RON.

Organizatorii au venit însă și cu 3 oferte speciale pentru prietenii care îi susțin:

Early Bird: 187 RON/buc (taxe incluse). Ofertă valabilă în perioada 27 Noiembrie 2017 – 10 Decembrie 2017 în limita a 5 000 de bilete.

Xmas Special: 235 RON/buc (taxe incluse). Ofertă valabilă în perioada 15 Decembrie 2017 – 15 Ianuarie 2018 în limita a 10 000 de bilete/ comandă minimă: 2 bilete.

Spring Sale: 330 RON/buc. (taxe incluse). Ofertă valabilă în luna Martie 2018.

Toate abonamentele includ accesul general pentru cele 4 zile de festival (31 Mai – 3 Iunie 2018).
Biletele se pot cumpăra online, de pe site-ul AFTERHILLS ,iar plata se poate face cu orice card Visa sau Mastercard.

După 1 Aprilie 2018, biletele vor putea fi descărcate de pe site. Tot atunci se vom anunța și detalii despre Day Tickets (bilete de o zi).

Prietenii Radio DEEA au fost anunțați deja să urmărească site-ul nostru pentru că aici vor afla cele mai noi detalii despre AFTERHILLS 2018 și surprizele pregătite de organizatori. Aceasta a fost prima, însă urmează multe, multe altele, astfel că vă invităm să râmâneți alături de noi! Feel good, feel dance, feel DEEA!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.