Paul Kalkbrenner va lansa un nou album în luna mai

Cel de-al optulea album semnat Paul Kalkbrenner poartă numele “Parts of Life” și va vedea lumina zilei pe data de 18 Mai, la mai bine de zece ani de la LP-ul Berlin Calling, dublu certificat cu Platină.

Noul album nu poate fi catalogat decât ca fiind definitoriu pentru un artist care și-a petrecut ultimii 10 ani performând cea mai pura formă a muzicii techno în fața unei audiențe al cărei număr este în continuă creștere.

Albumul “Parts of Life” face parte din trilogia Back to the Future, ce urmează istoria muzicii techno încă de la sosirea pe meleaguri germane în anii ’80. Este mai mult decât evident că primele înregistrari, prin forma lor brută și prea puțin melodioasă, și-au lăsat amprenta pe ceea ce a urmat. Inflențele se simt și în Parts of Life, deși albumul are și note vesele, ceea ce îi garantează o notă aparte ce sparge barierele impuse de timp.

Astfel că, în mod absolut natural, albumul are o notă extrem de personală, livrată în cea mai pură formă a sa. Fiecare titlu de piesă poartă forma simplă, a numărului cu care a fost înregistrat în studio, în timp ce coperta albumului poartă semnătura unchiului lui Paul (Paul Eisel) și prezintă momente și obiecte din viața de zi cu zi a artistului, creând astfel un tablou complet.

Videoclipul pentru Part Three a fost înregistrat la una dintre repetițiile unui eveniment live pe care artistul l-a susținut în Berlin.

Parts Of Life va fi lansat pe data de 18 Mai și poate fi comandat aici.
Track list:

  1. Part Eleven
  2. Part Three
  3. Part Fourteen
  4. Part Seven
  5. Part Four
  6. Part Twelve
  7. Part Two
  8. Part Ten
  9. Part Five
  10. Part Fifteen
  11. Part One
  12. Part Nine
  13. Part Thirteen
  14. Part Six
  15. Part Eight

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.