Output – New York desemnat Clubul Anului la Electronic Music Awards 2017

Electronic Music Awards
Electronic Music Awards

Clubul new-yorkez Output a câștigat trofeul Clubul Anului la prima ediție a galei Electronic Music Awards, ce a avut loc pe 21 Septembrie 2017 la Los Angeles, SUA.

Electronic Music Awards premiază, prin 11 categorii specifice, elementele care alcătuiesc industria muzicii electronice. Au fost premiați artiști, producători, emisiuni radio și festivaluri de muzică, o categorie aparte fiind atribuită cluburilor, inima pulsantă a stilului underground.

Printre nominalizați la categoria Clubul Anului, în afară de câștigătorul Output, s-au numărat și Fabric – Londra, Berghain / Panorama Bar – Berlin și DC10 – Ibiza.

Output este deshis pentru oricine, dar nu este pentru toată lumea.”

Output Club, New York
Output Club, New York

Cu o capacitate de 450 de persoane, Output este construit pentru dans. Incinta de 2 etaje din Brooklin, considerat ca fiind cel mai bun club din New York, și-a câștigat notorietatea datorită câtorva lucruri pe care le face diferit: politica foarte strictă “Fotografiatul interzis”, designul interior aparte și petrecerilor spectaculoase găzduite pe acoperiș. În plus, clubul își respectă promisiunea de a aduce mereu artiști renumiți și oferă o sonorizare de excepție.

Output - petrecere pe acoperiș
Output – petrecere pe acoperiș

Printre câștigătorii galei Electronic Music Awards s-au numărat și Bonobo pentru MigrationAlbumul Anului, Sasha, cu remixul Innerbloom – Înregistrarea Anului, Eric Prydz DJ-ul Anului, iar Juan Atkins, unul dintre fondatorii stilului techno, a câștigat trofeul Inaugural Innovation.

Produsă de Paul Oakenfold împreună cu Crest Entertainment, gala Electronic Music Awards a celebrat, prin prima sa ediție, 30 ani de muzică electronică și a fost transmisă în direct pe Twitter.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.