O poveste extraordinara: Teoria intregului

theoryTeoria Intregului
(2015), 2h10m, AP12 Drama, Romantic
Cu :Eddie Redmayne, Felicity Jones

Theory of Everything descrie relatia dintre Hawking si sotia sa, Jane. Cei doi s-au cunoscut pe cand erau studenti la Cambridge in anii ’60, exact in vremea in care viitorul mare om de stiinta incepea sa sufere consecintele afectiunii care l-a paralizat.

bigeyesBig Eyes. Ferestrele sufletului
(2015), 1h50m, AP12     Biografic, Drama
Cu :Amy Adams, Christoph Waltz, Krysten Ritter

Povestea lui Margaret Keane, pictorita americana ce s-a bucurat de un fenomenal succes in anii ’50, cand portretele ei scoase in evidenta de ochii supradimensionati erau extrem de populare, vandute sub numele sotului pictoritei, Walter Keane.

 

woman2Femeia in negru 2: Ingerul Mortii
(2015), 1h40m, N15     Drama, Horror, Thriller
Cu :Helen McCrory, Jeremy Irvine

Din cauza bombardamentelor din timpul celui de Al Doilea Razboi Mondial, profesoarele Eve Parkins (Phoebe Fox) si Jean Hogg (Helen McCrory) sunt nevoite sa îsi evacueze elevii în Crythin Gifford, un satuc aflat la mica distanta de oras. Acestia se cazeaza în aceeasi casa, în care, în urma cu 40 de ani, Arthur Kipps a investigat primul sau caz supranatural. În foarte scurt timp, Eve realizeaza si ea ca locuinta este bântuita.

greyCincizeci de umbre ale lui Grey
(2015), 2h05m, N15     Drama, Romantic
Cu :Dakota Johnson, Jamie Dornan

Povestea filmului ii are in centru pe studenta Anastasia Steele si un cuceritor si misterios om de afaceri, Christian Grey, intre care se leaga o relatie plina de erotism, dar si secrete intunecate.

 

Focus
focus(2015), 1h50m, AP12    Drama, Romantic
Cu :Margot Robbie, Rodrigo Santoro, Will Smith

Nicky Spurgeon (Will Smith) este un escroc cu experienta. O intalneste pe frumoasa Jess (Margot Robbie) si incepe sa o invete secretele meseriei, dar dispare fara urma cand simte ca incepe sa se ataseze de ea. Acestia se vor reintalni 3 ani mai tarziu.

nextdoorBaiatul din Vecini
(2015), 1h40m, N15     Thriller
Cu :Jennifer Lopez, Kristin Chenoweth, Ryan Guzman

Claire Peterson tocmai a iesit dintr-un divort si se concentreaza pe fiul ei si pe activitatea de profesoara. Aceasta il intalneste pe mai tanarul vecin Noah, care se dovedeste a fi un psihopat periculos.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.