noSILENT NIGHT 002

nosilentnight

 

Prima editie noSILENT NIGHT, cea din 2011, a fost un succes rasunator, evenimentul desfasurandu-se cu clubul plin. Invitati sa mixeze au fost Nastia (Ukraina), Oliviu & Deysa (Underground Romanian Sound) si Priku (Sunrise).

In 2012, invitati sa mixeze in cadrul evenimentului noSILENT NIGHT 002 sunt: Hellen Mills, cea mai indragita femeie DJ din Republica Moldova si Maxim Sunbeat, cel mai bun producator din Republica Moldova, foarte des intalnit in deschiderea evenimentelor majore din Chisinau. In deschidere vor mixa Razvan Dinescu si Cristian Ciausu, iar visuals-urile sunt marca Alex Pascu.

 

Hellen Mills si-a inceput cariera artistica la inceputul anului 2007, spunandu-si cuvintele “Muzica este viata mea – trebuie sa mixez!”.

Mixeaza in foarte multe cluburi din Republica Moldova, la evenimente indoor si outdoor, face excursii in multe orase ale tarii natale, iar acum, este dedicata muncii de studio pentru primul ei release si albumul la care lucreaza impreuna cu Maxim Sunbeat si unii producatori locali. Primul release este semnat la Moonfire Music Lab.

In prezent este rezident al Penthouse Rooms si gazda petrecerilor afterhours de la Sensi Bar din Chisinau.

 

Maxim Sunbeat si-a inceput cariera de DJ la sfarsitul anului 2002.

De 10 ani, drumul artistic l-a plimbat prin multe stiluri diferite de muzica electronica.

La sfarsitul anului 2005, incepe sa isi produca singur melodiile, iar in cautarea sound-ului potrivit, exploreaza din ce in ce mai mult, hotarand ca nu se va opri niciodata in cautarea lui, avand mereu dorinta de a crea ceva nou.

De ceva timp el atrage atentia publicului iar ascultatorii sai il considera cel mai bun DJ din tara sa. Tehnica si improvizatia non-stop a setului muzical impresioneaza de fiecare data.

Gazda a petrecerilor afterhours de la Sensi din Chisinau, el este frecvent invitat sa mixeze in deschiderea marilor evenimente din Chisinau.

In 2010 si 2011 obtice titlul de Cel mai bun producator, lucru care il indeamna sa intemeieze in 2012 Moonfire Music Lab, propria casa de discuri, label la care lucreaza imprena cu Hellen Mills si multi alti artisti. Primul release este pregatit de lansare in Decembrie 2012.

 

Razvan Dinescu incepe sa indrageasca muzica electronica in anul 2003, iar cu ajutorul parintilor care l-au sustinut din prima clipa Razvan reuseste sa isi achizitioneze in 2008 primul pupitru de DJ. Dupa scurt timp apare pentru prima data in fata publicului in orasul natal, Miercurea Ciuc.

Odata cu venirea la Bucuresti pentru continuarea studiilor isi petrece timpul liber la diverse evenimente organizate de marile cluburi din Bucuresti, reusind sa se identifice cu stilul muzical care il caraterizeaza.

La inceputul anului 2011, Razvan Dinescu devine membru al Underground Romanian Sound lucru care ii aduce participarea la numeroase evenimente atat in Bucuresti cat si in alte orase din Romania.

 

Inca de mic Cristian Ciausu s-a simtit legat de muzica, participand la evenimente de dans sportiv sau cantand in cor. Prima conexiune cu muzica s-a facut in momentul in care a pus mana pe benzile de magnetofon ale tatalui.

In 2003 a avut prima experianta de club in spatele butoanelor iar efectul muzicii asupra publicului l-a determinat sa invete arta DJing-ului. In 2004 devine rezident al clubului Malibu unde isi perfectioneaza tehnica si cunostintele muzicale. Urmeaza rezidenta in clubul ONX, loc in care muzica underground isi pune amprenta asupra stilului sau. In 2006 se produce tranzitia de la muzica comerciala la cea underground, perioada in care cunoaste multi DJ si incepe petrecerile after-hours.

Din 2008 activeaza ca producator, iar in 2011 a pus bazele primului Live Act.

___________________________________________________________

noSILENT NIGHT 002

Locatie: Studio Martin

Data: 22 decembrie 2012

  

Line up:

HELLEN MILLS [Moonfire Music/ Chisinau, MD]

MAXIM SUNBEAT [Moonfire Music/ Chisinau, MD]

RAZVAN DINESCU [Underground Romanian Sound]

CRISTIAN CIAUSU [Underground Romanian Sound]

visuals by ALEX PASCU [Underground Romanian Sound]

 

Parteneri media:

revista SapteSeri

Parteneri media online:

radiodeea.ro, nights.ro, thebeat.ro, anyplace.ro, tilllate.com, fotoclubbing.ro, nextparty.ro, urban.ro, electroblogro.com, tonight.eu, studentie.ro, love2dance.ro, techno.ro, metropotam.ro, 25h.ro, afterhours.ro, iconcert.ro, muzicabuna.ro, musicnights.ro, beatguide.ro, beatnights.ro, beatfactor.ro

web-poster-22122012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.