Nights.ro Awards 2008

Nights Awards 2008

Miguel Torro   Jumatate elvetian si jumatate iranian, Samim a fost expus unor numeroase influente muzicale de-a lungul vietii, incepand cu hip hop si terminand cu industrial, influente care aveau sa-l duca, intr-un final, pe drumul catre muzica electronica.                                                

   A lansat o serie de viniluri la labeluri precum Circus Company, Moonharbour si Tuningspork si, pentru ca popularitarea sa atinsese cote impresionante, a primit cereri de remixuri de la labelurile Get Physical, Highgrade si Creosstown. Dupa o perioada nebuna de evenimente care l-au avut ca invitat special, Samim s-a intors in studio pentru a inregistra primul sau album solo, lansat in septembrie 2007, la Get Physical Music, numit Flow. Discul este unul plin de creativitate, o declaratie muzicala puternica care prevesteste viitorul muzicii electronice.                

   Totusi, succesul artistului Samim a venit odata cu piesa Heater, care, desi s-a departat de productiile sale ceva mai underground, pastreaza amprenta artistului. Modul in care face o petrecere sa iasa de minune l-a transformat intr-un timp relativ scurt in unul dintre cei mai cautati entertaineri din ultimii ani.

   Ora de incepere a evenimentului este 22:00.

 

 

                                                            video: Samim – "Blackdeath"

http://youtu.be/Nd4wnGGo2jc


                                                             video: Samim – "Setupone"

http://youtu.be/Jn2dCYmYt6E

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.