To Top

Modeselektor lanseaza prima compilatie in serie

Modeselektion Vol 1 by ModeselektorGernot Bronsert si Sebastian Szary, AKA Modeselektor, au anuntat detaliile despre noua compilatie intitulata "Modeselektion Vol.01", aceasta fiind prima aparitie in serie a celor doi artisti de origine germana.

Compilatia va contine 18 piese nelansate inca, semnate de producatori consacrati in muzica electronica: Shed, 2526, Feadz si Apparat (care produce alaturi de Modeselektor de ceva vreme, in cadrul proiectului Moderat). Toate piesele din noul volum vor fi lansate si in variante vinyl, in editie limitata.

Modeselektion Vol.01 – tracklisting:

 1. Siriusmo – Das Geheimnis
 2. SBTRKT – The Unspoken
 3. Feadz – The Assistant Manager
 4. Tadd Mulinix & Daniel Meteo – The Good Star
 5. Robag Wruhme – Bierholer
 6. 2562 – The Wind Up
 7. eLan – Pussy Posse
 8. Cosmin TRG – Space Station Love Affair
 9. Shed – With Bag And Baggage
10. Apparat – King Of Clubs
11. Marcel Dettmann – Lyrate
12. Ikonika & Optimum – Hum
13. Modeselektor – VW Jetta
14. Ramadanman – Pitter
15. Digital Mystikz-Mala – Explorer
16. Bok Bok – Say Stupid Things
17. Housemeister – Kristall
18. Cylob – Pepper Spray (Capsicum Edit)

Digital Bonus Tracks:

Vaghe Stelle – Emiciclo 1
Love Operation – Heartbeat

Monkeytown va lansa compilatia "Modeselektion Vol.01" pe data de 5 noiembrie 2010. 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Radio DEEA is an independent electronic club-dance music radio station. Since 1997 Radio DEEA has been on the forefront of dance music on FM and Internet.

Copyright © 2019 Radio DEEA