“MATCHING STORIES” – un nou album Kyau&Albert

Kyau & Albert nu sunt străini de muzica dance, de altfel cei doi componenți ai trupei pornind la drum acum mai bine de 20 de ani și surprinzându-și în permanență fanii dedicați cu o discografie impresionantă și variată ca stil.

Cei doi au avut nenumărate turnee mondiale și au făcut parte din line-up-ul celor mai pretigioase festivaluri muzicale: Tomorrowland, EDC Las Vegas, Surrender, Electric Zoo NYC, Dreamstate, Paradiso, Formula 1, ASOT, Encore Las Vegas, Nature One și lista poate continua.

La toate cele de mai sus, se adaugă patru albume de succes, pe care însă Kyau & Albert au decis să le surclaseze cu un al cincilea, album ce va deveni cu siguranță cel mai bun din serie.

“Matching Stories” (numele albumului) surprinde esența a ceea ce face din muzica dance-electronică o fortă atât de puternică încât devine o adevărată terapie pentru inimă și suflet. Permite-le lui Kyau & Albert să te conducă într-o călătorie pe ‘Memory Lane‘ cu flashback-uri din nopțile pierdute (și regăsite) pe ringul de dans, ce îți vor permite să cedezi în totalitate în fața puterii miraculoase a muzicii. Albumul reprezintă de fapt o călătorie emoționantă ce înglobează bucuria, dar și vulnerabilitatea a ceea ce înseamnă să fii om.

Ne aducem aminte de debutul absolut fantastic al ‘About the Sun’, din 2016 de la ABGT 150 a celor de la Above & Beyond, care a răsunat peste capacitatea stadionului din Sydney, Australia și a fost recepționat de un număr impresionant de fani din întreaga lume prin intermediul transmisiei pe YouTube.

De pe noul album, ‘Trace‘ și ‘Wanderlust te poartă pe căile întortocheate ale trance-ului magic, în timp ce ‘Gamla Stan‘ și ‘Delorean‘ aduc în prim plan halucinantele efecte vocale combinate cu sunetele clasice de drum.

Adaja Black ademenește practic prin vocalul pe care îl adaugă piesei ‘Love Letter from the Future‘ și este imposibil să nu simți cum inima ta se oprește preț de o secunda. Jeza încearcă să ‘Bring You Back‘  într-un loc pe care îl cunoști deja și să pluseze cu acorduri melodic de magice, în timp ce vocea arzătoare In Gray te îndeamnă să îți regăsești mândria și să cazi pradă celui mai funky beat cu ‘SleepingLions‘.

Hello Machines are un intro absolut intoxicant la care adaugă sunete spectaculoase pentru piesa ‘Changes‘ , aceiași ciclicitate ritmică house continuând să te țină ancorat cu ‘What You’re About To Burn‘.

Nu putem să nu menționăm vocea extraordinară a lui Steven Albert care te duce pe cele mai înalte culmi și te face să te simți ca si cum ai fi fost lovit de un ‘Meteorite‘, mai ales când auzi impactul pieselor ‘Mein Herz‘ și ‘Spüren‘ pentru care Steven a plusat cu vocal în limba germană.

Fii alături de Kyau & Albert și lasă poveștile lor muzicale să se împletească cu ale tale!

Data de lansare a albumului este estimată pentru 21 iulie, însă acesta deja poate fi pre-comandat de pe iTunes.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.