Luni de la 7 la 10 -Deea de dimineata cu Petrut Nechifor- Tamy special guest on Radio Deea

Tamy are planuri mari pentru această vară.
Şi-a lansat un nou single, “Paradiso Verde” şi este pregătită să arunce în aer muzica românească şi să aducă distracţia de pe litoral la noi cote.

Tamara Sofi este născuta la Câmpina, în data de 09.01.1988, mama ei fiind româncă, iar tatăl sirian. Şi-a început cariera muzicală la o vârstă fragedă, la emisiunea Tip-Top Minitop, iar acela a fost momentul în care a ştiut că vrea să devină cântăreaţă.

A participat la numeroase concursuri şi festivaluri, unde a impresionat juriul şi publicul cu talentul ei, însă prima apariţie cu adevărat importantă a fost cu trupa IMBA, alături de care a participat de două ori la selecţia naţională pentru Eurovision, în anul 2008 cu piesa “Yeke Yeke”, şi în 2009 cu “Round and Round”.

Vedeta este hotărâtă să facă furori cu noua ei piesă, “Paradiso Verde”
Aceasta este noua melodie a lui Tamy. Îţi place cum sună?

In 2011 a ajuns în top 5 pe toate posturile de radio cu piesa “Teach Me”, iar doi ani mai târziu, în 2013, se întorcea la Eurovision, unde a participat cu piesa “Firebird”.

Singleul “Paradiso Verde” este prima colaborare dintre Tamy şi echipa MonoRecords (Sorin Mitrea şi Mario Moretti) şi se anunţă a fi un mare hit.

‘’Cu Tamy se lucrează foarte uşor şi e şi creativă. Avem multe beat-uri în studio, iar cu Tamy am strâns deja 5 piese care vor rupe cluburile. Ne-am axat pe o muzică energică şi foarte sexy, exact ceea ce i se potriveşte lui Tamy. Paradiso verde e o piesă care a ieşit după o dimineaţă frumoasă cu mult soare. Şi au urmat încă 3 zile în care dansam ca-n filme prin studio numai pe piesa asta”, au declarat băieţii de la MonoStudio.

TAMY

Tamy a mărturisit că este îndrăgostită de muzică şi că aceasta este iubitul ei. “I am always on the wings of music & music is my love and boyfriend”, a spus artista. (nr. Sunt mereu pe aripile muzicii, iar muzica este iubirea mea şi iubitul meu)
Tamy in studioul Radio DEEA

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.