Lexie Shine lanseaza The Best Girl

Cea mai noua voce din showbizul romanescLexie Shine lanseaza astazi cel mai nou single “The Best Girl” produs de NMC & AG Productions.

imagePrimele aparitii la tv, au ajutat-o pe Lexie Shine sa se lanseze si sa evolueze ca artist atat pe piata muzicala din tara noastra cat si internationala.
Tonul vocii sale, cu siguranta unul diferit fata de majoritatea artistelor actuale, este unul grav, ce ne duce cu gandul peste ocean, direct la excentrica dar si talentata Lady Gaga.
Lexie Shine a avut primul contact cu notele muzicale inca din vremea scolii generale, aceasta facand parte inca de la o varsta frageda din corul scolii, unde a ocupat diverse pozitii, printre care si cel de solista, moment in care si-a dat seama ca trebuie sa faca ceva in acest sens.
Anii au trecut iar artista nu a stat departe de muzica, fiind la curent tot timpul cu lansarile muzicale cat si trendurile momentelor.
Timpul a trecut, aceasta depasind varsta adolescentei iar in urma cu aproximativ o luna a susitinut primul concert in Oraselul Copiilor, atunci cand a descoperit ca ii place foarte mult atat scena cat si publicul.
Declaratie Lexie Shine:
” Atunci cand NMC & AG productions mi-a trimis demo-ul la aceasta piesa nu m-am putut abtine sa nu ma ridic in picioare sa dansez. Am retinut versurile foarte repede asa ca ne-am apucat in scurt timp de inregistrat.
“The Best Girl” este o piesa de club, foarte dansanta, care te duce cu gândul la vara, la distracție.
Cat de curand voi intra in studiourile baietilor de la NMC & AG productions pentru a va oferi o noua surpriza pt toamna.”
Declaratie NMC & AG Productions:
“Incantata de productiile noastre muzicale, Lexie Shine ne-a contact, dorind sa colaboram pentru proiectul sau, si am inceput sa lucram la mai multe piese. Inca din primele momente cand i-am auzit vocea, ne-am dat seama ca o sa colaboram foarte bine. Pana in momentul de fata, am produs pentru Lexie Shine, un numar total de 4 piese. Ii dorim mult succes cu proiectul sau si cat mai multe realizari”
Acesta este primul single din noul proiect muzical, lansat in probabil cea mai tare vara de pana acum, 2014.
Producator: NMC & AG Productions (Marian Nica) acestia stau in spatele a numeroase hituri si artisti romani.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.