Lee More, cel mai nou artist Mango Records, ameninta piata muzicala romaneasca cu noul sau single: “Silent Assassin”

Lee More, unul dintre cei mai noi artisti Mango Records, lanseaza azi super single-ul “Silent Assassin”!

Lee More feat Emy 2Cu numerosi ani de experienta in radio, dar si in productia muzicala, Lee More vine cu o piesa in limba engleza, cu un sound fresh si un mesaj puternic. Vocea care apare pe single-ul “Silent Assassin” ii apartine cantaretei Emy, cunoscuta pentru piese si proiecte cum sunt: “Doar tu” sau “Insane – Pretty Little Girl”.

“Pe Lee More l-am cunoscut in anul 2008 si din primul moment intre noi s-a creat o legatura puternica pe plan profesional, pentru ca gandim la fel in ceea ce priveste muzica. “Silent Assassin” vorbeste despre multitudinea de trairi pe care le trezeste sentimentul iubirii in noi. Sunt extreme, intense, neasteptate, uneori chir dificil de acceptat, insa toate acestea isi pot gasi implinirea doar langa persoana iubita.” ne-a spus Emy.

“Silent Assassin” a fost compusa de Lee More impreuna cu Dorian Oswin si Emy, in studiourile Mango Records.

Am ales sa lucrez cu Emy pentru ca ne-am inteles foarte bine din prima clipa. Amandoi ne dorim aceleasi lucruri, avem aceleasi gusturi si colaboram foarte natural. Noul meu single, “Silent Assassin” cumva te motiveaza, vorbeste despre cat de puternica poate fi iubirea in sufletele oamenilor si descrie perfect cat de multe lucruri se intampla in noi atunci cand iubim.” a declarat Lee More.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.