Lee Burridge / Mahony / Alex Dutu / Minimeh @ Player Summer Club

Lee BurridgePlayer Summer Club, cea mai moderna locatie (va las pe voi sa-i spuneti “venue”) de vara din Bucresti, a pregatit un line-up de vis pentru vineri, 20 iunie: Lee Burridge, Mahony, Alex Dutu si Minimeh.

Lee Burridge

DJ “de senzatie”, producator si proprietar de casa de discuri nascut in Eype, UK. Si-a facut magistral intrarea pe scena muzicii electronice ajutand la dezvoltarea scenei din Hong Kong la inceputul anilor ’90 (am zice “cine imparte, parte-si face”,  dar Hong Kong…nu e in Romania). Dupa sase ani, Lee punea deja muzica la majoritatea petrecerilor club tour din Hong Kong si Thailanda (Cream, Ministry of Sound, Malibu Stacey, Northern Exposure etc.)

In 2010 a dat lovitura ca producator compunand impreuna cu Mattew Dekay piesa Wongel lansata la Cecille (piesa a intrat si in in Top 100 Radio DEEA 2010 pe locul 2 ).

Lee Burridge este unul dintre “obisnuitii” top-ului intocmit de cititorii revistei DJ Mag, cu mai mult de 6 nominalizari in prestigiosul clasament. Cea mai buna pozitionare a fost in 2002 cand a “spart nuca” si a intrat in top 10 DJ ai lumii pe locul 9 (Wikipedia) – 10 in autobiografia de pe leeburridge.com

Printre ultimele productii semnate de Lee Burridge se numara EP-ul “All Day I Dream 003” scos de propria sa casa de discuri, Almost Anonymous, de pe care va prezentam Holding On, piesa realizata impreuna cu Matthew Dekay:

Iata ce declara artistul despre stilul muzical cu care isi cucereste fanii:

“The records that can’t really be described. Those are the ones that always interest me. Wonky, Wobbly, bassline driven, trippy, melodic, mean, nasty, gentle, deep, spacious, distant and rocking.Interesting not obvious. Those are some of the words that I’d use to describe the records in my box”.

Club Kristal, Studio Martin, Club Midi, Playa Verde, Space, Sunwaves – sunt doar cateva locatii, din Romania, in care veteranul Lee Burridge s-a produs, iar feedback-ul a fost mereu acelasi: pozitiv! Lee Burridge este considerat unul dintre cei mai indragiti artisti din strainatate la noi in tara!

Mahony

Pentru Mahony, debutul pe scena clubbing-ului romanesc s-a petrecut pe plaja Kudos, din Mamaia, acolo unde a avut ocazia sa mixeze in warm-up pentru artisti romani si straini de valoare, fiind o surpriza placuta pentru miile de clubberi prezenti acolo. La putin timp Mahony a devenit rezidentul oficial al celebrei plaje. O prima confirmare a valorii tanarului Mahony vine la Nights.ro Awards 2009, atunci cand se claseaza pe locul 4 in topul “debutantilor”. Pentru ca “in ziua de azi” un bun DJ trebuie sa fie si un bun producator, Mahony a intrat in studio, alaturi de prietenul sau, BOg.
Mahony ocupa in prezent postul de DJ rezident al Kristalului din Bucuresti, unde a mixat alaturi de Paul Kalkbrenner, Dennis Ferrer, James Zabiela, Audiofly, Dave Seaman, Timo Maas etc.

MiniMeh

Participarea in 2003 la petrecerea ce l-a avut drept invitat pe John Digweed reprezinta unul dintre motivile pentru care MiniMeh, pe numele sau real Constantin Durbaca, decide sa devina DJ.
In toamna anului 2004 visul sau incepe sa se materializeze cu ajutorul staff-ului de la Club Nemo care ii sustine pasiunea si ii acorda sansa de a deveni dj. Dupa o scurta de perioda de timp, in 2005 devine rezident in Club Nemo. De aici viata lui se schimba in totalitate, urmeaza gig-uri in diferite cluburi din Bucuresti si de pe litoral, petreceri private. De-a lungul timpului a impartit pupitrul cu nume precum Dj Optick, Dj Andi, Cristi Stanciu, Vali Barbulescu, Adrian Efrimie, Dax “The Man With The Sax”, Lucian Barbulescu si multi altii.
Genurile de muzica abordate sunt in principal Deep-House & Tech-House, dar influentele Vocal House & Nu-Disco dau seturilor sale un sound melodic si unic, usor de “digerat” si foarte placut.

Alex Dutu

Mai multe informatii despre eveniment: https://www.facebook.com/events/1396849490540037/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.