Lansarea Lin Start-up, proiect antreprenorial

Asociația C4C – Communication for Community (www.c4c.ro), împreună cu Asociația Centrul de Resurse pentru Organizațiile Studențești (www.cros.ro, www.universitateaalternativa.ro), anunță demararea proiectului Lin Start-up (SMIS 106058), proiect contractat în cadrul Apelului România Start-Up Plus, ce urmează să se deruleze în perioada ianuarie 2018 – iulie 2020.

Prin acest proiect 312 persoane cu domiciliu sau rezidența în Regiunea Sud Est vor fi spijinite ca în perioada mai – august 2018 să își asume un proiect antreprenorial, prin cursuri și consultanță gratuite în vederea formulării unui bun plan de afaceri. Cele mai bune 37 de planuri de afaceri vor fi selectate de un juriu independent pentru a fi finanțate cu până la 40.000 EUR.

În cadrul proiectului vor avea loc mai multe evenimente de prezentare pentru cei direct interesați, după următorul calendar:

Miercuri, 7 martie

Vineri, 9 martie

București*

Adjud, Focșani, Tecuci

Sâmbătă, 10 martie Buzău, Râmnicu Sărat
Joi, 15 martie Galați
Vineri, 16 martie Brăila și Tulcea
Joi, 22 martie Mangalia și Constanța
Vineri, 23 martie Babadag și Cernavodă

 

Cele 312 persoane vizate de proiect, din care minim 40% femei, pot fi:

  • angajați, inclusiv persoane care desfășoară o activitate independentă – 150;
  • șomeri sau persoane inactive – 162.

Mai multe detalii despre proiect și despre evenimentele de prezentare, în curând pe paginile organizațiilor care implementează proiectul, pe pagina proiectului www.linstartup.ro și pe pagina de facebook cu același nume.

* Evenimentul din București este destinat, în principal, comunității de business care poate susține parteneriatele de practică și studenților/angajaților din București cu intenții de dezvoltare de afaceri în județele cuprinse în Regiunea Sud Est, respectiv Buzău, Vrancea, Galați, Brăila, Constanța și Tulcea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.