Lansarea cărții ”Inițiere în marketingul educational” la Cinema Radio DEEA – foto –

blank

Astăzi am avut placerea de a fi alături de tânarul David-Florin Ciocodeică, absolvent al Facultății de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice, și în prezent  masterand al programului de master Marketing online, în cadrul aceleiași facultăți.

David, acest tânăr carismatic de doar 22 de ani, a fost astăzi alături de noi pentru a ne prezenta prima lui carte publicată, intitulată ”Inițiere în marketingul educational”.

Cartea prezintă într-o formă ușor de înțeles conceptul general a educației, cele trei forme ale educației și evidențiază într-un mod simplu conceptul de marketing educațional și elementele componente ale acestuia. În final, autorul evidențiază, printr-o cercetare de marketing, preferințele cadrelor didactice privind metodele de evaluare utilizate în activitatea școlară.

Această carte este recomandată atât cadrelor didactice, părinților, cât și studenților din învățământul superior – viitori dascăli deoarece lucrarea este foarte bine structurată, ușor de parcurs, prezentând educația și conceptul de marketing educațional pe înțelesul tuturor.

De asemenea,David a mărturisit că acesta este doar începutul și deja pregătește o noua lucrare ce va fi publicată anul viitor. Următoarea carte constituie un ghid pentru cei care doresc să își deschidă o afacere prin programul START-UP NATION ROMANIA, dar și pentru tinerii antreprenori care doresc să își deschidă o afacere pe cont propriu.

Îl felicităm pe această cale din nou pe tânărul autor și îi urăm mult succes în continuare. Așteptăm cu nerăbdare următoarele publicații, dar până atunci, cei care doresc achiziționarea acestei lucrări  o pot găsi atât pe site-ul Editurii Economice 《http://www.edecon.ro/…/initiere-in-marketingul-educational…/》 cât și la Biblioteca Națională a României

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.