Connect
To Top

Ion Caramitru invitatul de onoare la Gala Premiilor Mentor 2018

Din 2010 premiem anual zece profesori și antrenori care au descoperit tineri talentați și au avut grijă de ei la începutul carierei lor, premiul constând dintr-un trofeu realizat de apreciatul artist Ioan Nemțoi, și o sumă în valoare de 8.000 de lei.

Programul este organizat de Fundația Pentru Comunitate, sponsorul principal fiind MOL România.

În cadrul evenimentului din 8 mai 2018 vom prezenta premianții ediției 2017, vom proiecta clipurile-portret realizate cu ei și vom decerna premiile.

Invitatul de onoare al Galei va fi actorul Ion Caramitru. Evenimentul se va încheia cu o recepție în cinstea premianților.

Dorim să atragem atenția opiniei publice și să stimulăm respectul față de acei profesori, antrenori, mentori care au descoperit și au lansat tinere talente, care le-au sprijinit din umbră primii pași, al căror devotament și entuziasm au contribuit esențial la dezvoltarea, punerea în valoare a talentelor lor. Îi căutăm pe acei profesori, antrenori, mentori a căror excelență educativă a condus generații întregi spre succes, a căror activitate însă a rămas în umbră, fără recompense morale sau materiale.

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading Disqus Comments ...