“Inside You – Sound Chemistry feat. Daniel Lazar” este in TOP 5 Talent Pool Spinnin’ Records

La numai o saptamana de la lansare, “Inside You”, prima piesa promovata a proiectului Sound Chemistry feat.Daniel Lazar este una dintre cele mai votate 5 piese din aplicatia “Talent Pool” celor de la Spinnin Records.

10349068_683280191754626_4323887693061448679_nSpinnin Records este una dintre cele mai cunoscute case de discuri din lume cel putin in ceea ce priveste partea EDM a industriei muzicale, foarte multi dj, producatori dar si trupe aflandu-se sub tutela label-ului danez. “Talent Pool” este aplicatia pe care au dezvoltat-o pentru ca proiectele aflate la inceput de drum sa aiba posibilitatea de a trimite materialele catre ei. In acelasi timp, fiindca cel mai bun filtru este publicul, fanii si prietenii din social media al labelului pot vota piesele trimise ca si “demo”.

“Inside You” se pare ca place fiindca la numai o saptamana de cand a fost urcata in aplicatie, din aproximativ 800 de intrari, a intrat in Top 5 cele mai ascultate si votate piese (Vezi pozitia din acest moment in Clasament, aici: http://bit.ly/UW445y)

“Ideea de a trimite “Inside You” catre Spinnin’ Records in “Talent Pool” a venit ca si metoda alternativa de promovare. Ne dorim ca piesa sa fie ascultata si daca publicul este “de profil” este si mai bine. Este interesant faptul ca datorita voturilor si ascultarilor din “Talent Pool”-ul celor de la Spinnin’ Records am fost contactati de catre alte doua label-uri pentru licentierea single-ului in afara in conditiile in care in Romania piesa nu a ajuns sa fie cunoscuta mai ales ca toata campania de promovare este cumva la inceput.” (Daniel Lazar)

Doi producatori, in primul rand prieteni, facand muzica impreuna de peste 10 ani, un experiment nou, primul single. Asa se poate rezuma intr-o singura fraza povestea Sound Chemistry si a primei piese lansate a acestui proiect, “Inside you”. Este primul rezultat a retetei propuse pentru tot ceea ce va iesi de aici incolo sub aceasta titulatura.

Ideea este simpla in teorie: se ia o voce excelenta dar mai ales potrivita fiecarui nou track in parte si se suprapune unei productii cu un sound nu neaparat dar “de ce nu” “la moda”, nu neaparat dar “de ce nu” chiar si “comercial”. Fiind pentru moment un “proiect de studio”, Sound Chemistry se bucura de libertatea de a colabora cu artisti din cele mai diverse zone ale industriei daca este sa ne referim la genul muzical abordat si deja se pregatesc mai multe surprize in acest sens.

Pentru “Inside You”, primul single promovat, proiectul Sound Chemistry este sustinut de catre Daniel Lazar, una dintre cele mai bune voci pop rock din Romania. De altfel, Daniel nu este la prima colaborare in afara genului pe care il abordeaza in mod obisnuit fiindca in urma cu doi ani a mai avut un featuring cu Parazitii pentru single-ul “Toate-s la fel”.

“Imi place foarte, foarte mult sa experimentez lucruri noi. La fel cum s-a intamplat si in productia pentru “Toate-s la fel” si in proiectul Sound Chemistry, pe “Inside You” am gasit ocazia “sa ma joc” intr-o alta parte a lucrurilor. J Pana la urma evolutia presupune sa nu delimitezi in vreun fel ceea ce faci. Aceasta nu inseamna ca voi aborda de aici incolo acest gen muzical dar nici ca nu voi mai repeta astfel de experiente. As vrea sa am mai mult timp pentru toata aceasta munca de “laborator” pentru ca se pare ca lucrurile frumoase din aceste incercari apar.” (Daniel Lazar)

Single-ul “Inside You” este produs in totalitate de Sound Chemistry. MUSICOLOGY este casa de discuri care semneaza publishing-ul noului track.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.