InnoTrans 2014 – Berlin – editia a X a – foto exclusiv Radio Deea –

Cu un număr mare de proiecte de referință și peste 220 de firme de tehnologie de transport, Berlin este principalul obiectiv al industriei de inginerie de transport din Germania și un loc ideal pentru InnoTrans, o platformă internațională pentru cumpărătorii și vânzătorii de tehnologie transport de călători și de mărfuri.

InnoTrans a devenit stabilit ca un show place industria internaționala concentrându-se pe tehnologia de căi ferate. O gamă completă de vehicule feroviare sunt prezentate   pe pistele Messe Berlin situate în afara sălile de expoziție. Alte caracteristici cheie InnoTrans, includ infrastructura feroviară, transport public și tuneluri de constructii.

Printre tarile participante sa numarat  si Romania –

Grupuri țintă de vizitatori

Reprezentanții internaționali din următoarele domenii: societăți de transport public și privat și operatori; producatori si furnizori de tehnologie de transport; firme de constructii; inginerie, geologie și minerit; consultanta, administrația publică și de guvern; asociații și instituții de comerț; știință, cercetare și dezvoltare; mass-media. 
Organizator
Messe Berlin GmbH
Tel. +49 (0) 30/3038 – 2376
Fax +49 (0) 30 / 3038-2190
Galerie foto semnata – Marius Stefanescu  – Fotoreporter  – RADIO DEEA –

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.