HTC First a devenit cel mai ieftin telefon din lume

Smartphone-ul HTC First 99 de centi la AT&T

Smartphone-ul HTC First 99 de centi la AT&TCel mai ieftin telefon din lume – HTC First,  smartphone-ul poreclit de catre utilizatori “Facebook Phone”, a ajuns ca in decurs de numai o luna sa isi schimbe pretul de la 99.99 de dolari la 99 de centi.

“Acesta nu este un semn bun“, sunt de parere analistii de la publicatia online “Mashable” , dupa schimbarea radicala de pret a telefonului HTC First – proaspat lansat pe piata.

In ziua lansarii smartphone-ului pe piata , oferta, valabila in SUA la AT&T, incepea de la un pret de 99.99 dolari pentru un abonament pe doi ani. Din cauza cererilor scazute insa, distribuitorul a decis sa faca o reducere de 99.72%, la 99 de centi – HTC First devine astfel cel mai ieftin telefon din lume!

Mashable scrie ca aplicatia Facebook Home incepe sa fie tot mai folosita. Pana in prezent fiind descarcata de un milion de ori. Facebook a incheiat un parteneriat cu HTC pentru ca HTC First sa fie dotat “din fabrica” cu aplicatia Facebook Home.

Purtatorul de cuvant al companiei AT&T spune ca nu e nimic ciudat in aceasta scadere de pret, de la 99 de dolari la 99 centi. „Facem astfel de promotii tot timpul“, a declarat PR-ul Mark Siegel, pentru All Things D. Aceeasi parere a avut-o si HTC, “preturile promotionale sunt ceva obisnuit in industrie“.

Facebook nu a spus decat ca ideea celor de la AT&T este una buna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.