Hospitality Romania la Arena DNB

Hospitality la Arena DNB

De peste 10 ani, Hospitality este cel mai tare eveniment de club din Marea Britanie si mai recent din intreaga lume. Hospitality reuneste artisti ai label-ului-titan britanic de drum and bass, Hospital Records.

Evenimentele Hospitality sunt adevarate experiente, fiind faimoase pentru performance-urile hiper-aclamate ale invitatilor si atmosfera exploziva si prietenoasa in acelasi timp. Nu e de mirare ca numarul de partygoeri si fani ai fenomenului e de ordinul miilor, aflandu-se in continua crestere.

High Contrast alaturi de London Elektricity si Logistics la Hospitality Romania

Dupa ce anul trecut au fost invitati High Contrast, Logistics si S.P.Y., in 2013 il vom vedea pentru prima data la Arena DNB pe cofondatorul si CEO-ul Hospital Records, London Elektricity, alaturi de una dintre cele mai noi aditii la familia label-ului, Metrik. Camo & Krooked, unii dintre favoritii petrecerilor arena dnb, intregesc line-up-ul pentru o seara de medicatie muzicala completa.

Tony Colman, London Elektricity, este mastermind-ul din spatele Hospital Records, producator, DJ care foloseste exclusiv viniluri si o figura esentiala din istoria drum and bass-ului. Este responsabil pentru unele dintre cele mai tari imnuri Hospital – Round The Corner, Different Drum, Just One Second – si a reusit sa isi cultive o reputatie solida atat ca DJ cat si ca producator. Si-a inceput cariera la sfarsitul anilor 90 si continua sa influenteze genul muzical care i-a marcat activitatea. Cu un catalog impresionant de single-uri, EP-uri, remixuri si 5 albume de studio, London Elektricity este o adevarata legenda in scena drum and bass, cu legiuni de fani si followeri din intreaga lume. Aliasul sau a devenit definitoriu pentru muzica cu bpm ridicat si cu suflet, care a adunat mii de fani in locatii impresionante, raspandind zambete de la Big Chill la Glastonbury.

Camo & Krooked nu au nevoie de introducere pentru publicul roman. La a treia vizita la arena dnb, dupa setul exploziv de la Summerfest 2010 si cel din decembrie 2011, austriecii revin cu forte noi. Dupa ce au colindat lumea cu show-ul lor live, impreuna cu Ayah Marar si TC, in 2012 cei doi au lansat albumul de remixuri Between The Lines, la care au lucrat cu o pleiada de producatori printre care Metrik, Mefjus, Subwave, Bcee si altii. Piesele lor au fost incluse pe coloana sonora a unor jocuri importante pentru PC, iar in prezent se pregatesc de lansarea unui nou album.

Cel mai nou membru al familiei Hospital, Tom Mundell adica Metrik, e un fanatic al muzicii synth din anii 80, fiind influentat si de muzica dance, techno, rock, soul si clasica. In 2008 a debutat cu imnul liquid funk Your World, care l-a propulsat in lumina reflectoarelor. A urmat o rafala de EP-uri si remixuri pentru artisti ca Prydz, John B, Camo & Krooked, Ayah Marar, Rockwell, DJ Fresh, Dirtyphonics etc. Piesa Technicolor a fost folosita ca fundal pentru discursul lui Barack Obama dupa castigarea alegerilor. In 2012 a fost luat sub aripa celor de la Hospital, asa ca abia asteptam sa aflam ce ne pregateste.

Biletele pentru Hospitality Romania pot fi achizitionate in avans cu 30 de lei – disponibile la magazinul Boarder’s din Bucuresti. La poarta in seara petrecerii vor fi 40 lei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.