Hidratarea corecta grabeste arderea caloriilor

Hidratarea corecta a organismului se impune cu atat mai mult in aceste zile calduroase de vara, cand pierderile de apa sunt mult mai mari din cauza temperaturilor ridicate.

In mod normal ar trebui sa consumi doi litri de apa pe zi, dar daca vrei sa slabesti ar trebui sa dublezi cantitatea. Eu iti amintesc numai trei motive importante pentru care ar fi bine sa nu uiti sa bei apa:

– Apa inseamna viata, nu poate exista viata fara apa. Toate procesele bio-chimice din organismul nostru (care contine circa 60-70% apa) au loc in mediu lichid.

– Apa te ajuta sa slabesti – apa nu contine calorii, in schimb contine minerale care stimuleaza metabolismul si arderea grasimilor. Unul – doua pahare cu apa baute dimineata, pe stomacul gol iti vor stimula activitatea organelor interne. Un pahar cu apa baut cu o jumatate de ora inainte de fiecare mesa te va impiedica sa mananci portii mari de mancare si iti va stimula digestia.

Pentru a grabi procesul de ardere al caloriilor adauga in apa felii de citrice; vitamina C are un rol important in controlul nivelului de colesterol si de glicemie din sange si in transformarea grasimilor in sursa de energie. La fel de benefice sunt si cateva felii de castravete proaspat, castravetele, pe langa vitamina C, fiind sursa de vitamina A, care previne uscarea si imbatranirea prematura a pielii.

– Apa regleaza echilibrul alcalin din organism si micsoreaza nivelul de aciditate, mediul acid fiind considerat drept mediul propice de aparitie si dezvoltare al…

Citeste mai mult la:
http://www.grasomega.ro/hidratarea-corecta-grabeste-arderea-caloriilor/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.