“Game of Thrones” serialul ce a smuls trofeul Emmy 2014

 

imagesPremiul Emmy este un premiu american de televiziune considerat echivalentul premiului Oscar din cinematografie. Sunt acordate de Academy of Television Arts & Sciences. Premiile Primetime Emmy se acordă de obicei în duminica ce precede debutul sezonului de toamnă la televiziunile americane. Gala este difuzată, prin rotație, de cele patru posturi americane de televiziune majore CBS, ABC, NBC și FOX.

In acest an surprinzator chiar Serialul „Game of Thrones”, difuzat de HBO, a primit 19 nominalizări la ediţia din acest an a Premiilor Emmy, unele dintre cele mai importante distincţii din industria TV, scrie mediafax.ro.

Povestea acestui film se desfasoara  intr-un tarâm în care verile dureaza decenii, iar iernile vieti, belelele pândesc la tot pasul. Din sudul machivelic si salbaticele tinuturi din est pâna în nordul înghetat si anticul zid ce protejeaza regatul de întuneric, doua puternice familii sunt prinse într-un joc mortal de-a soarecele si pisica, al carui scop e controlul absolut asupra celor Sapte Regate din Westeros. În timp ce tradarile, poftele carnale, intrigile si fortele supranaturale zguduie cele patru colturi ale regatelor, sângeroasa lupta pentru tronul de fier va avea consecinte neprevazute.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.