Gabriel Garko, unul dintre cei mai cunoscuţi actori din Italia, va prezenta serile de concurs şi Gala Festivalului Cerbul de Aur

Gabriel Garko, în vârstă de 46 de ani, a debutat ca actor în anii ’90, însă a devenit celebru mai târziu. 

Gabriel Garko a câștigat o ediție a concursului Mister Italia în 1991, fiind declarat cel mai frumos bărbat din țară.

A urmat apoi o carieră în modelling, perioadă în care a avut mai multe pictoriale îndrăznețe.

Nascut la Torino pe 12 iulie 1972, a locuit in Settimo Torinese. Numele adevarat este Dario Oliviero, Gabriel Garko fiind derivat din numele mamei de origine greceasca.

Despre mama sa si despre originile sale siciliene s-a vorbit si scris foarte mult. Avand inaltimea de 1,90m, brunet cu ochii verzi, a castigat o editie a “Mister Italia”, fiind declarat cel mai frumos barbat din Italia.

La inceputul carierei a fost model, vorbeste italiana, franceza si engleza. Practica culturism, inot, ski si calarie. Este suporter “Juventus”. A aparut nud intr-un calendar in 2002 pentru revista italiana MAX.

A avut o relatie cu actrita Eva Grimaldi. Gabriel Garko, posesorul unui fizic musculos si a unor ochi care hipnotizeaza este printre cei mai sexy actori ai micului ecran, datoreaza renumele unui potop de roluri precum si unui calendar care a facut din el un fenomen mai ales in Italia.

Chiar daca a debutat, ca actor, in anii 90, notorietatea si succesul au venit cu adevarat in 2006, cand a avut un rol principal in serialul tv L’onore e il rispetto (Onoare si respect), unde interpreteaza un sef mafiot, Tonio Fortebracci.

A debutat in telenovele in 1995, primul film fiind O femeie pe fuga (1996). Lord of the City (1996), Black Angel (1998), Snake Bite (1999) și Villa Ada (2000), miniseria Trei stele (1999) și Eyes Poison Green (2001) sunt doar câteva din multele roluri pentru micul ecan, în care actorul este o prezență fascinanta. Dintre filmele sale amintim Paparazzi (1998), Le fate ignoranti (2001), Senso 45 (2002), Callas Forever (2002), Una moglie bellissima (2007), Aspettando il sole (2008).

In acest an  ne vom vedea cu starul la Cerbul de aur in Brasov!

Va asteptam! 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.