A fost anuntata CULOAREA ANULUI 2014: Albastru Facebook

Culoarea vedeta a anului 2014 este Dazzling Blue, adica albastru orbitor, electric – o nuanta familiara milioanelor de oameni din lumea intreaga datorita temei retelei de socializare Facebook.

interior living modern accente vintage albastru electric culoarea anului 2014Si, desi nuanta este aceeasi, albastrul Facebook este cunoscut sub denumirea “Social Butterfly Blue”.

Institutul Culorii Pantone, autoritatea mondiala in materie de culoare, anunta in fiecare toamna cele mai importante nuante ale anului care urmeaza. Paleta cromatica a lui 2014 este compusa din urmatoarele nuante: Violet Tulip, Radiant Orchid, Celosia Orange, Freesia Yellow, Cayenne, Placid Blue, Paloma, Sand si Hemlock. Iar in fruntea lor va defila culoarea anului – Dazzling Blue.

Din primavara, aceasta culoare va pune stapanire nu doar pe podiumurile de moda, ci si pe vitrinele magazinelor de mobilier si de decoratiuni interioare.

Cum poti integra culoarea anului 2014 in amenajarea casei tale

canapea albastru electric culoarea anului 2014 living modernDaca vrei sa ai casa decorata in pas cu moda sezonului, decoreaz-o in albastru. Din fericire, albastrul este o culoare extrem de flexibila, usor de asortat cu o sumedenie de nuante si culori, de la alb, la negru. Poti obtine un interior placut, cu accente vintage, prin folosirea mai multor nuante de albastru, cum ar fi, de exemplu, un tapet sau o zugraveala decorativa in degrade. Iar pentru a obtine o locuinta de inspiratie maritima e suficient sa compui un decor din alb si albastru.

Albastru electric in decorarea livingului:

O canapea cu tapiterie albastru electric se integreaza perfect in interiorul unui living modern, decorat in nuante pastel, fiind pata de culoare necesara, punctul de atractie al incaperii. Albastrul adauga oricarui interior un strop de profunzime, accentuand nuantele pastelate ale finisajelor si a celorlalte piese de mobilier.

Articol integral la:
http://www.casadex.ro/2013/11/culoarea-anului-2014-a-fost-anuntata-albastru-facebook/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.