Circul Loredana Belluci marele castigator la Festivalului International de Arta a Circului

DSC 0375

 La 30 de puncte diferenta de marele castigator au fost spaniolii de la « Zoppis », care au primit “Leul de argint”, pentru spectacolul “Magnifico”.

Spectacolul Circului „Americano” din Serbia, a obtinut 44 de puncte si s-a clasat pe locul III in preferintele Juriului si publicului romanesc. Vecinii nostri au castigat “Leul de bronz”.

Marii artisti italieni, spanioli si sarbi au evoluat in fata a trei jurii, care au evaluat actul de creatie, calitatea show-ului, talentul si daruirea realizatorilor si interpretilor.

Cel mai greu de convins a fost Juriul de specialitate, care i-a avut in componenta pe MAYKHROVSKY BORIS – DIRECTOR GENERAL ADJUNCT AL CIRCULUI DE STAT DIN RUSIA; ARLETTE HANSON – DIRECTOR GENERAL AL CIRCULUI WINTERCIRCUS, OLANDA; KONRAD POROD – AUSTRIA, IMPRESAR ARTISTIC, AGENT EXCLUSIV AL FRIEDRICHSTADT PALAST BERLIN; GERMAIN GUILLMOT – PERFORMANCE DESIGNER din cadrul CASTING&PERFORMANCE VICEPRESINDECY – CIRQUE DU SOLEIL, CANADA; ANA MARIA BUTOIESCU HOGEA – DIRECTOR ADJUNCT ARTISTIC, DESIGNER DE COSTUME SI COREGRAF LA CIRC &VARIETE GLOBUS Bucuresti si PATRICE HOURDEQUIN – PRESEDINTE AL ASOCIATIEI MONARHALE A PRIETENILOR CIRCULUI DIN MONACO.

Presedintele tuturor juriilor a fost Manuela Cernat, doctor Honoris Causa, profesor universitar, prorector al Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica Ion Luca Caragiale.

Circul „Loredana Belluci” din Italia a cucerit toate premiile:

  • Premiul pentru cea mai buna scenografie – Jarold Niemen,
  • Premiul pentru cea mai buna regie -Sandy Medini,
  • Premiul pentru cel mai bun scenariu – Sandy Medini 
  • Premiul pentru cel mai bun creator de costume – Jennifer Medini
 

DSC 0375

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.