Festivalul de Teatru Forum: Bucureşti – 27 iunie 2013 – 30 iunie 2013

Festivalul de Teatru Forum reprezintă un instrument de combatere a problemelor sociale precum violenţa, discriminarea, rasismul, etc, scopul său fiind acela de a identifica aceste aspecte şi de a găsi soluţii plauzibile pentru rezolvarea lor.

TEATRU FORUMÎntregul concept se bazează pe ideea prezentării unor piese de teatru forum ce evidenţiază aceste probleme, oferind spectatorilor ocazia să schimbe firul acţiunii, devenind astfel spect-actori (mai jos vor fi prezentate mai multe detalii despre metoda Teatru Forum).
Impactul şi rezultatele avute în prima ediţie a festivalului ne-au determinat să continuăm cu organizarea acestui eveniment şi în 2013.

Astfel, anul trecut au fost puse în scena 9 piese de teatru forum de către 30 de liceeni din 3 licee – 2 din Bucureşti şi unul din Roşiorii de Vede – şi 4 organizaţii partenere, care în decursul a 4 zile de festival au avut 400 de beneficiari-spectatori şi peste 1500 de beneficiari în campania desfăşurată online.

Un rol esenţial l-au avut cei 28 de voluntari implicaţi în organizare, ce au depus 88 de ore de voluntariat în 496 de zile.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.