Everything is a remix at Cinema Deea

Florin aka Plus1, este din București, iar muzica a început să-i placă de prin clasele primare si de DJ-ing s-a apucat din ambiție, mai pe scurt “nu m-a lăsat unu să pun muzică” se citează artistul de prin 2007.

În 2009 a descoperit gustul muzicii undeground. Ușor ușor și-a dezvoltat propriile gusturi , cântând o bună perioadă de timp piese de la artiști precum Riva Starr, Mastiksoul și nu numai.

În 2011 lucrurile au luat o întorsătură în lumea muzicii underground electronice, în opinia lui: funky-ul pe care îl știa odată a devenit influențat de Tech House, și asta îi plăcea foarte mult. Era rezident la Monarch Caffe în vara lui 2013. Se distra tot omul pe un mix perfect balansat de deep house, techno și funky house dar … deodată .. nu îi mai plăcea asta.

“The producers i loved had stopped delivering”. Noroc cu Techno , gen muzical ce l-a păstrat captiv în muzica electronică până în ziua de azi și alături de minimal asupra căruia a dezvoltat o feblețe inca de prin 2015.

Incepand cu anul 2018, cariera sa in lumea muzicii este conturata de schimbari diverse printre care putem mentiona incputul unui process de invatare a-l DAW-urilor adica al fluxului de productie muzicala si focusarea spre o mai buna cunoastere a muzicii in general.

In aria de mixing, artistul spune ca îi place sa experiemnteze cu diverse aparaturi, arhitecturi si feluri de a mixa.  Acesta este el, Plus1, DJ-ul pentru care consacrat are o cu totul altă conotație.

Duminica, 7, octombrie, 2018, ora 11am.  special guest – Puls1 –  on RADIO DEEA. 

Live pe pagina  emsiunii https://www.facebook.com/CinemaRadioDeea/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.