Dormitorul viitorului vezi aici cum arata

Imagineaza-ti cum ar fi sa ai in dormitor un stilist personal, sub forma unei oglinzi virtuale, gata sa te sfatuiasca la orice ora din zi ce haine sa imbraci si cum sa le asortezi.

dormitorul viitorului pat plutitor oglinda virtualaAceasta inventie, alaturi de lenjeria de pat termoreglabila, patul plutitor care se strange si aranjeaza singur, pardoseala interschimbabila prin simpla apasare a unui buton sau panourile decorative ce-si schimba imaginea dupa pofta fiecarui proprietar in parte sunt elemente ce compun dormitorul viitorului, un concept semnat Betta Living, o companie britanica specializata in productia de mobilier.

Ideal mai ales pentru spatiile mici, patul plutitor inventat pentru dormitorul viitorului este prevazut cu un mecanism de culisare actionat de un buton. Acest mecanism ridica patul pe tavanul incaperii, intr-un locas special conceput, facandu-l sa dispara, ca prin minune.

Si daca aceasta inventie nu te-a convins, patul viitorului va fi dotat si cu lenjerie speciala termosensibila care se va incalzi sau raci in functie de temperatura corpului tau. Aceasta lenjerie de pat futurista, creata in colaborare cu o renumita companie producatoare de lenjerie si accesorii pentru pat, va avea…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2014/10/dormitorul-viitorului-are-pat-plutitor-care-se-strange-singur-stilist-personal-si/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.