DJ Hideo la Porolissum Music Festival

DJ HiDEO

 

In Japonia, se spune ca “are un groove puternic şi melodia te captiveaza şi aduce mereu impresii vii. El este cu siguranta din următorul nivel”.
La Porolissum Music Festival a fost invitat sa mixeze pe scena festivalului la care au participat ROA, Rosario Internullo, Just D’Light, Oliviu, Deysa, Berlin Crew si multi alti.
Intr-un peisaj incredibil, aflat in apropierea unui castru roman vechi de aproape 2000 de ani, HiDEO a avut “cel mai surprinzator set”. Setul sau eclectic i-a facut pe moigradeni sa petreaca in continuare, chiar daca vremea capricioasa i-a facut pe cei mai multi sa se retraga din arena. A revenit in pupitru pe parcursul zilei, intr-un back-to-back alaturi de Rammon (de la Berlin Crew); impreuna au incheiat festivalul cu un after-hours care a tinut pana cand s-a terminat benzina din generatoare (funny story, dar asta s-a intamplat undeva in jurul orei 15:00 !!!).
Vom reveni cu mai multe informatii despre acest subiect, alaturi de HiDEO, joi de la ora 23:00, in direct, din studioul Radio DEEA la FAR EAST UNDERGROUND.

Porolissum Music Fest. Foto: ClujLife

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.