Diana Krall – Sala Palatului 30 iunie 2013

Diana Krall revine pe scena Sălii Palatului din Bucureşti. Cunoscuta interpretă de jazz concertează în Capitală în cadrul turneului de promovare al celui mai recent album al său “Glad Rag Doll”.

Diana KrallDiana Krall a crescut într-o familie de muzicieni, iar la 15 ani deja îşi demonstra talentul de pianistă într-un club din oraşul natal. După ce a absolvit Berklee College of Music din Boston pentru ca mai apoi să meargă să îşi încerce norocul la Los Angeles.

În 1993 îşi lansează primul său album “Stepping Out” care atrage atenţia criticilor, iar trei ani mai târziu primeşte şi prima nominalizare la premiile Grammy pentru “All for You: A Dedication to the Nat King Cole Trio”.

În cei peste 23 de ani de carieră, Diana Krall a lansat 11 albume de studio şi 2 live, cu vânzări totale ce depăşesc 15 milioane de exemplare la nivel mondial.

Noul album al soţiei lui Elvis Costello a fost lansat în 2012 şi conţine cover-uri după cunoscute piese de jazz ale anilor ’20-’30 alese de artistă din impresionanta colecţie de albume 78 RPM a sa. Despre procesul de înregistrare al pieselor ea a declarat: “Am intrat cu toţii în studio ca şi cum piesele ar fi fost scrise ieri. Nu am vrut să fac piese pentru o perioadă anume sau o înregistrare nostalgică”.

Biletele pentru concertul pe care Diana Krall sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.