Designerul de bijuterii Adrian Haiduc işi face timp si pentru cauze nobile. (video)

Adrian Haiduc

Alaturi de creatorul de pantofi Mircea Florea, a incercat sa faca o mare bucurie unui tanar cu probleme locomotorii. Haiduc a lasat piţiponceala pentru o cauză nobilă si a reusit să aducă bucuria şi speranţa în sufletul tanarului.
Şi cum o faptă bună se face greu, pe acelaşi principiu a mers şi demersul designer-ului care si-a demonstart calitatile de dansator in cadrul unui eveniment desfasurat la Timisoara.
“A fost o seara minunata, am avut emotii de numa numa! Adrian, baiatul pentru care am dansat impreuna cu Zhanna Topless Dj si Irma Cozma, m-a impresionat pana la lacrimi! Si ca sa nu ziceti ca doar figurile au fost de mine, multumita bunei mele prietene,Veronica Szabo,o profesionista in adevaratul sens al cuvantului ,
exerienta ei isi spune cuvantul , pantofii ortopedici de care “copilutul Adrian” avea nevoie, au fost rezolvati!!!!!!!!!! Prin intermediul DR.Rino si Activ Ortopedic care si-au unit fortele ca acest copil sa se poate deplasa mai usor”, ne-a spus designerul de bijuterii care a facut acest gest caritabil chiar inainte de a pleca spre America.

Acum, Haiduc se concentreaza pe un eveniment pe care l-a pregatit pentru 16 februarie la Timisoara , eveniment ce va avea loc in Club No Name.
Desi este in SUA, el a pus la punct o colectie inedita realizata impreuna cu designerul Mircea Florea, care iti da fiori. Conceptul evenimentului este unul horror.  
Elementele “insangerate”, regasite evident cu multa maiestrie in bujuteriile create de Haiduc si Mircea Florea, configureaza noua colectie a designerilor: “The Consequences”.  
El a pregatit si un teaser al show-ului care va lasa toata Romania cu gura cascata, film realizat de Sebastian Dehelean.

http://youtu.be/oCyFc22Na3Y

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.