Designerul Adrian Haiduc da lovitura peste Ocean – (galerie foto) –

Timisoreanul se lanseaza in afaceri la o fabrica de lumanari de lux.

  07Adrian Haiduc, excentricul designer de bijuterii, a facut furori si peste Ocean cu inovatiile sale. Dupa ce si-a terminat examenele de anul acesta, Haiduc i-a impresionat pe americani cu felul in care a transformat niste lumanari in… bijuterii. Bijuterii decorative, pentru casa, desigur. El a mers la o fabrica de lumanari cu 35 de ani de traditie si a facut o demonstratie de talent, folosind produsele de acolo, dar si pietre pretioase. El a decorat lumanarile cu perle si cristale Swarovski, tranformandu-le in decoratiuni de lux.

Se pare ca proprietarii fabricii au fost nu doar impresionati, ci si hotarati sa inceapa o colaborare imediata cu excentricul designer timisorean.

“Totul a inceput in gluma, dupa ce m-a imprietenit cu proprietarii de acolo. Am vrut sa le arat cu ce ma ocup eu si se pare ca le-a placut foarte mult, de vreme ce mi-au facut o oferta de a colabora cu ei. Sper sa fie de bun augur”, a declarat Adrian Haiduc.

 09010203

Foto: Mihai Radu

Adrian Haiduc este un designer romând de bijuterii, cu rezidenţă americană, cunoscut pentru colecţiile sale excentrice (ex. Colecţia de bijuterii din carne, cea din instrumente medicale sau cea din dulciuri).
08040506Designerul a obţinut cel de-al treilea record mondial din
carieră, cu cea mai nouă creaţie a sa, cel mai lung cercel din lume. Bijuteria masoară 472,66 metri şi este realizată din cristale, pietre semipreţioase şi mărgele, toate înşirate pe fir de mătase. World Records Academy şi-a mai acordat lui Haiduc încă două diplome pe care acesta le are în portofoliu: în 2010 a înregistrat recordul de “aruncare în aer a unei colecţii de bijuterii”, când caţiva membri ai lotului naţional de parasutism şi opt instructori profesionişti au sărit cu paraşuta de la o altitudine de 1.300 de metri, purtând la gât bijuterii din perle şi corali;
anul acesta i-a fost omologat cel mai lung martişor din lume, care măsoară 584,6 metri şi a fost alcătuit din sidef, perle, coral rosu, agat, jad,cristale, perle din sticlă, pene de struţ şi păun, toate cusute pe dantelă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.