Delia Si Animal X pe scena I Love the 90s!

delia matache

delia matacheDelia si Animal X vor urca pe scena celui mai asteptat spectacol al lunii decembrie, I Love the 90s! alături de  No Mercy, Snap, London Beat, C+C Music Factory, Fragma, Ice MC, Culture Beat și Robin S. 

 

Evenimentul are loc cu doar câteva zile de Crăciun,  pe 21 decembrie, începând cu ora 19.30, la Sala Polivalentă din Bucuresti si îl are ca MC pe  George Vintilă.
Organizatorii promit o seară incendiară, care va transforma Sala Polivalentă într-un urias ring de dans, animat de lumini si lasere dar si de concursuri cu premii surpriză.
”Chiar dacă este un eveniment cu o rețetă europeană, nu poate fi naturalizat decât dacă îi adăugăm și câteva ingrediente românesti!
Dintre trupele de succes de la sfârsitul anilor 90, Delia si Animal X au fost preferatii nostri pentru aceasta editie! Sperăm ca la editiile următoare să atragem mai mulți dintre cei care erau în topuri
în acea perioadă”, declară Anca Rebegea, Managing Partner Smart Events.
Biletele la ”I Love the 90s” vor fi disponibile la următoarele prețuri si categorii: VIP – 300 RON, Cat. I – 175 RON, Cat. a II-a – 100 RON, Cat. a III-a – 75 RON
si vor putea fi achizitionate incepind cu data de 2 noiembrie de la casele de bilete ale  Sălii Palatului, Teatrului Național de Operetă ‘Ion Dacian’, Teatrului National București, Teatrului de Comedie Bucuresti,
din magazinul Unirea – parter, statia de metrou Unirii 1, magazinele Diverta, oficiile Postei Române semnalizate Bilete.ro precum si online, la  www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.biletoo.ro,
www.MyTicket.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro.
”I Love the 90’s” este un eveniment marca SmarT eVents, sustinut de MTV, ProFM, ProTV Magazin, The ONE, InStyle, apropo.ro, Shark Energy Drink, The Vintage Pub, Anaconda Security, Paradigma Group, Travel Solutions,  
si este produs in parteneriat cu Asociația Culturală de Teatru, Muzică și Film DRACULA, eveniment inscris in proiectul national CIADO ‘Muzica Anti Drog’ 2012.
Despre:
London Beat și-au început cariera în Olanda, odată cu succesul piesei  “There’s a Beat Going On”. Cel mai mare hit, “I’ve Been Thinking About You“ a ajuns pe locul 1 in Billboard Hot 100 și în topurile Hot Dance Music/Club Play în 1991.
No Mercy au debutat în 1996 cu un album care a dat două hituri de Top Billboard: ”Where Do You Go” (locul 5) și ”Please Don t Go” (locul 21). Cu remake-ul lor după piesa “Kiss You All Over“ au ocupat locul 1 în Hot Dance Club Play în 1998.
 C & C Music Factory reprezintă unul dintre numele dominante în topurile de muzică dance ale anului 1991 și o prezență cerută pe ringurile de dans cu piese precum “Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now),” “Here We Go,” “Things That Make You Go Hmmmm…”
Culture Beat – o trupă care revine cu plăcere în România, la fel ca și celelalte, a cunoscut succesul în 1993, odată cu lansarea single-ului ”Mr.Vain”. Ulterior single-urile “Got to Get It” și “Anything” au devenit hit-uri pan-europene. ‘Serenity’,
 cel de- al doilea album, a le-a adus un premiu ECHO pentru a fi cea mai bună apariție germană.
Snap! este, fără îndoială, cea mai prolificăși mai de succes trupă dance germană din istorie, cea care a cântat în deschiderea primului concert pe care Michael Jackson. Cu binecunoscuta piesă “The Power” numele de Snap! a devenit, practic peste noapte,
o marcă a calitătii pentru muzica dance de top, confrimată de piesele care i-au urmat – “Oops Up”, “Cult Of Snap” si “Mary Had A Little Boy”.
ICE MC  a dat lovitura în 1989, cu piesa Easy, care a ajuns până pe locul 5 în topurile europene și a fost un success răsunător în Africa de Sud.  ICE N” GREEN este cel mai bine vândut album și inlcude cu trei mari hituri: “Take Away The Colour” (1993), “Think About The Way” și  “It’s A Rainy Day” (ambele 1994). În piesele compuse de el între 1989 și 1995, vocea feminină a fost asigurată de Alexia.
Fragma  este o trupă înființată în 1998 de către fratii Dirk și Marco Duderstadt. “Toca Me”, primul single, a ajuns pe locul 1 în mai multe topuri din lume și locul 11 n topul single- urilor din UK.
Robin S a fost o ”abonată” a primelor poziții ale topurilor în anii 90.  Primul ei single, “Show Me Love” a ajuns pe locul 1 în Hot Dance Music/Club Play și în Hot Dance Singles Sales și pe locul 5 în Billboard Hot 100.

Animal X este prima trupă românească premiată la MTV Europe Music Awards. Are  peste 10 ani de experiență scenică, 8 albume de studio, și nenumărate hit-uri printre care: N-am crezut, Pentru ea, Mai mult ca oricând, Să pot ierta, Baieți derbedei, Balada, Nisip purtat de vânt. Cel mai nou single se intulează ”Doar tu și eu” și a fost lansat în 2012
Delia a cunoscut succesul în calitate de membră a trupei N & D. Incepând cu 2003, s-a consacrat unei cariere muzicale solo. Este absolventă a liceului de muzică Dinu Lipatti, unde a studiat flaut și pian.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.