De neoprit! Otelul Galati – Steaua 0 – 3, in etapa a X-a a Ligii 1!

1.FOTBAL:FC OTELUL GALATI-STEAUA BUCURESTI 0-0,LIGA 1 (1.04.2013)

Campionii Romaniei s-au impus la scor de forfait pe terenul celor de la Otelul Galati in ultima partida dinaintea pauzei competitionale ocazionate de meciurile echipei nationale si au ramas pe prima pozitie in clasamentul Ligii 1, cu 25 de puncte dupa 10 etape disputate.

Iasmin Latovlevici a deschis scorul in minutul 21, cand a profitat de sutul deviat al lui Tanase si a inscris pe sub Hotoboc din aproximativ sapte metri. Lucian Sanmartean a majorat diferenta dupa doar doua minute, cu un sut plasat, in timp ce Lukasz Szukala a inchis tabela cu o lovitura de cap in repriza a doua.

Jocul a fost la discretia ros-albastrilor in totalitate, iar gazdele au nu au mai reusit sa puna probleme mai ales dupa eliminarea lui Helder, din minutul 17, care a primit doua cartonase galbene in debutul partidei.

Mai jos aveti componenta celor doua echipe, trimise in teren de Tibor Selymes, respectiv Constantin Galca:

Otelul Galati: Hotoboc – Miselaricu, Miron, Sipovici, Popescu – Cojoc, Helder – Brigido (’73 Zaharia), Cernat (’56 Avdic), I. Popa (’46 Cucu) – Jula

Steaua: Arlauskis – Papp, Szukala (’85 Rapa), Varela (’73 Luchin), Latovlevici – Prepelita, Sanmartean – Chipciu, Rusescu (’67 Iancu), Tanase – Keseru

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.