De luni MoGaina își face debutul oficial pe piață

MoGaina

Luni, 28 iulie 2014, MoGaina își face debutul oficial pe piață în cadrul unui eveniment inedit: o prezentare de modă cu totul atipică, ”Parlez-vous Cotcodac?”, în care opere de artă pictate manual vor prinde viață pe ținute spectaculoase de seară. Cu ajutorul unor piese vestimentare în ediție limitată veți putea descoperi povestea unui brand care a luat naștere din dorința de a face ceva unic pentru femeia modernă, cu personalitate din România și care a îmbrăcat deja femei celebre precum Gina Pistol, Neylini, Cosmina Păsărin, Aylin Cadîr sau Minola!

MoGaina reprezintă o experiență unică pentru fiecare clientă care o poartă și este rezultatul talentului, muncii și imaginației de care dau dovadă designerul Ana Novic și pictorița Holostencu Vera, pe care le leagă o prietenie mai veche de 20 de ani!

”Am vrut să facem o serie de haine total atipice, pentru femei care iubesc arta și nu se tem să iasă din mulțime ca să își exprime personalitatea! MoGaina se mulează pe imaginația fiecăreia dintre noi și pune în practică, prin intermediul picturii, cele mai nebunești gânduri!” au declarat creatoarele brand-ului.

Cine este MoGaina și ce are de spus în industria fashion din România și nu numai vom vedea cu toții luni, 28 iulie, începând cu ora 19:00, la o prezentare de modă cum nu s-a mai văzut!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.