Connect
To Top

DarkSession van Art live mix on Radio Deea

Ghilencea Bianca aka. DarkSession van Art, 29 de ani, artist vizual si femeie-DJ originara din Pitesti.

Absolventa a Liceului de Arta „Dinu Lipatti” Pitesti, specializarea Arte Plastice si licentiata in arte vizuale si design vestimentar la ULBS. Pasionata de arte si muzica de mic copil, am cantat in clasele V-VIII in Corul scolii 7 Pitesti. 

La varsta de 19 ani, in 2009 am inceput ca dj la un post de radio studentesc pe o perioada scurta, avand emisiuni interactive.

Din 2015 am inceput sa mixez la evenimentele „Dark’N’Trance” gazduite de Alkalin/Catalin Maracine, la cluburi din Bucuresti ca: SWAP, Frame, Kafka, Sound Lounge, For Friends si Motiv si puburi pitestene ca West, Eden si Barock. Am avut guestmixuri si transmisii live pentru diversi artisti si posturi de radio pe internet ca Trance-Energy Radio si altele.

Nu ma axez doar pe un singur gen, prefer sa variez de la house, techno, trance, psy si alte subgenuri oferind un context dark/intunecat si sunt deschisa la proiecte si colaborari noi, a declarat Bianca pentru Radio Deea.

Mai multe informatii, duminica, 10 februarie 2019,ora 11 dimineata, in cadrul emisiunii, Cinema Radio Deea cu Nechifor Petrut.

En joy!

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.