Cum te poate ajuta un simplu tricou sa scapi de durerile de spate – foto-

Un tricou promite sa ne scape de consecintele orelor in sir petrecute la calculator intr-o pozitie gresita, sau a zecilor de sacose prea grele, carate de la magazine acasa.

61258716Bluza, confectionata de Pelham & Strutt, poate alina durerile de spate, pentru ca oblige purtatorul ei sa stea drept.

Tricoul contine mai multe bretelele de compresiune, menite sa constranga corpul sa ramana intr-o pozitie dreapta, cat mai corecta. Producatorii sustin ca bluza ajuta muschii sa lucreze mai mult – si, astfel, sa se tonifieze – chiar in timp ce tu stai degeaba.

Noul tricou functioneaza ca o centura de spate, care mentine umerii si coloana in pozitia corecta, facand presiuni asupra muschilor care conecteaza gatul de umeri – prevenind astfel o cauza importanta a durerii de spate.

Bluza se muleaza pe corp si mai are un avantaj, acela de a “ascunde” sunculitele de pe abdomen. Tricoul este rezultatul a peste doi ani de munca dintre compania producatoare si un fizioterapeut.tricoul-care-te-obliga-sa-ai-o-postura-corecta-cum-te-poate-ajuta-o-simpla-bluza-sa-scapi-de-dureriletricoul-care-te-obliga-sa-ai-o-postura-corecta-cum-te-poate-ajuta-o-simpla-bluza-sa-scapi-de-durerile_2

Eu sunt intotdeauna sceptica in ceea ce priveste “solutiile-minune”, dar de data asta, acest tricou chiar functioneaza, a dat rezultate remarcabile, atat pentru mine, cat si pentru clientii care l-au testat”, sustine fizioteraputa Judith Pitt-Brooke. Ea este cea care a sfatuit companiaPelham & Strutt  in legatura cu locurile unde ar trebui pusa bretelele cu rol compresor, care ar sustine corpul intr-o postura dreapta.

Tricoul-minune costa in jur de 50 de lire.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.