Cum poti schimba look-ul unui living modern rapid si cu bani putini

Te-ai plictisit de aspectul livingului tau, dar nu dispui de suficienti bani pentru a-l reamenaja si a-i da un look nou?

living modern amenajat in alb si negru Folosind aceleasi piese de mobilier si adaugand cateva textile si accesorii noi ii poti schimba radical infatisarea, fara sa cheltuiesti o avere. Si nu doar atat, transformarea dureaza putin, nu implica deranj sau eforturi mari si o poti face chiar tu, intr-o singura zi (vezi mai jos galeria foto).

living modern colorat in alb roz si turcoazCe trebuie sa faci? In primul rand poti incerca o noua configurare a pieselor de mobilier din living. Aceeasi canapea pozitionata altfel iti va da senzatia unui living nou. Iar pentru a obtine un look total diferit de cel vechi, alege o paleta cromatica pe placul tau si da o raita prin magazinele de decoratiuni, de unde te vei intoarce cu pernute moi, perdele, draperii si chiar un covoras in culorile alese de tine. Toate acestea te vor costa mai putin decat inlocuirea setului de canapele, a parchetului si a zugravelii vechi din sufragerie.

Iata 5 variante de redecorare rapida si de efect a unui living modern, doar cu ajutorul catorva accesorii si materiale textile, avand la baza o canapea, un fotoliu si o masuta de cafea albe:

1. Living modern cu accente eco

Daca te numeri printre cei care-si gasesc linistea in sanul naturii, iti recomand sa cauti decoratiuni si accesorii in nuante de verde, bej sau maro: o perdea crem, o draperie maro cu imprimeu floral, in ton cu husele pernutelor decorative de pe canapea, un covor vernil si un lampadar cu abajur de in de culoare bej sau maro. Te vei alege cu un living modern cu accente eco relaxante.

2. Un living modern energizant si vesel

Aceeasi canapea alba, acelasi fotoliu alb, de aceasta data intr-o alta abordare. Cu ajutorul unui covor mov, a unor perdele jucause in nuante vii de roz si bleu si a catorva pernute bordo, aruncate strategic pe canapea si fotoliu, poti obtine un living energizant si colorat, in care vei utea petrece clipe frumoase alaturi de cei dragi.

Articol integral la:
http://www.casadex.ro/2013/11/iata-cum-poti-schimba-look-ul-unui-living-modern-rapid-si-cu-bani-putini/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.