Cum decorezi un living in culorile toamnei

Am intrat in octombrie, luna in care toamna incepe sa picteze natura, imbracand-o in vesminte colorate care se vor pierde odata cu venirea iernii.

1-decor de toamna living cu semineuDaca iti plac culorile toamnei si vrei sa te bucuri de ele cat mai multa vreme, foloseste-le in decorul livingului.

Partea buna este ca pentru a compune un decor tomnatic nu trebuie sa dai toata casa peste cap, asa cum se intampla cand renovezi o locuinta. Este suficient sa cumperi cateva accesorii textile si sa incropesti cateva decoratiuni din ce-ti ofera natura cu care vei schimba rapid aspectul livingului. Desigur ca poti improspata si culoarea peretilor, dar asta presupune mai mult deranj.

Cateva huse noi pentru pernutele decorative de pe canapea, o patura calduroasa din lana sau din bumbac de culoare caramizie, un covoras in nuante maronii, unul sau doua aranjamente decorative din crengute, dovleci si alte elemente naturale specifice toamnei asezate frumos in cosulete impletite, plus un set de perdele asortate sunt ingredientele care te vor ajuta sa creezi o atmosfera tomnatica in living.

Daca te gandesti ce vei face cu covorul sau draperiile vechi, pe care le ai deja si care arata la fel de bine ca in ziua in care au fost cumparate, priveste-le pe cele noi ca pe un…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2014/10/cum-decorezi-un-living-in-culorile-toamnei/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.