Conferința internațional “Activarea unei națiuni”

Richard Rudd: “România este în plin proces de trezire”

 

10660483_10152455381593515_1221385059_nRichard Rudd, autorul cărții de succes “Cheile Genelor” va susține în România, în perioada 27-28 septembrie 2014, între orele 10.00-18.00, Conferința “Activarea Unei Națiuni”, menită să genereze o trezire spirituală puternică atât la nivel individual, cât și cultural, prin puterea rezonanței colective. Conferința va avea loc în București, la Hotelul Lev’Or.
În cadrul evenimentului, autorul va prezenta audienței răspunsuri la întrebări ce ne macină încă de la naștere, cum ar fi: “Care este scopul mai înalt al vieții și cum îl încorporezi în ființa ta?”, “Ce înseamnă trezirea spirituală pentru fiecare și care ne sunt obstacolele?”, “Cum să generezi prosperitate în viața ta printr-o nouă viziune de afaceri ce se bazează pe colaborare în loc de competiție?”, “Cum arată cea mai frumoasă viață pe care o poți avea?”, “Cine ai deveni dacă ți-ai exprima întregul potențial?” și multe altele.
“Cheile Genelor” vorbește despre 64 de arhetipuri universale care stau la baza țesăturii întregului univers și au capacitatea de a trezi potențialul ascuns din ADN-ul nostru. Ele inițiază un proces la nivel celular, specific fiecărei persoane, și ne sunt călăuză în transformarea convingerilor fundamentale despre noi înșine. Richard Rudd a afirmat că România se află în Cheia Genei 13 (Siddhi – Empatie, Dar – Discernământ, Umbră – Disonanță), iar acest lucru înseamnă că țara noastră se află în plin proces de trezire, neînțelegerile dintre oameni fiind până acum “Umbra Colectivă care a mocnit și a lucrat în taină”. De acum încolo, Darul Discernamântului poate aduce în prim-planul culturii noastre o abordare complet nouă, bazată pe puterea inimii. Acest concept este cunoscut drept “Frăția Omului”, o lume în care empatia depășește antipatia și în care greutatea și durerea trecutului pot fi folosite despre combustibil pentru o nouă viziune.
În data de 26 septembrie, Richard Rudd va lansare cartea în limba română, începând cu ora 18.30, iar intrarea este gratuită. Înscrierile pentru lansarea cărții se fac pe site-ul – http://eepurl.com/2I7Yf. Biletele pentru conferința din perioada 27-28 septembrie pot fi procurate de pe website-ul www.genekeys.ro

Richard Rudd este profesor, scriitor și poet laureat internațional. Viața i-a dăruit oportunitatea să călătorească timp de 20 de ani, în căutarea adevărului și sensului. Toate cercetările sale s-au concretizat în 2002, când a început să scrie cartea Cheile Genelor. Pentru ca această carte să ajungă la forma ei completă a fost nevoie de 7 ani, iar în momentul de față Richard continuă să studieze și să dea mai departe învățăturile ei profunde. Soț și tată devotat, Richard locuiește împreună cu familia în Devon, Anglia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.