Concurență în familie! Iubitul Mariei Simion a devenit imaginea unui brand vestimentar!Concurență în familie! Iubitul Mariei Simion a devenit imaginea unui brand vestimentar!

Catalin Cazacu 3

Catalin Cazacu, campionul Romanian SuperBike 2013, a devenit brand-ambassador al unui cunoscut brand vestimentar. Nu este vorba însă de brandul iubitei sale, Maria Simion “Wonder Lolita”, ci La Martina.

“La Martina este o marca pe care o cunosc de foarte mult timp, cu al cărei stil mă identific și care își are locul de mulți ani în garderoba mea. Fiecare piesă vestimentara are un stil unic, care îmi completează stilul personal. Colaborarea cu La Martina mă bucură foarte mult și mă onorează, în egală măsură”, a declarat Cătălin Cazacu.

Furnizor oficial al echipei naționale de polo a Argentinei, a peste 85 de cluburi de Polo, al echipelor unor școli și universități de prestigiu ca Yale, Eaton, Harvard, Cambridge, Oxford și furnizor oficial a peste 100 de evenimente anuale, La Martina și-a asociat imaginea în România cu un campion național la motociclism viteza, Cătălin Cazacu, care, in 2010 a fost și antrenor al lotului României de motociclism viteză.

Cătălin Cazacu este campion Romanian SuperBike 2011 la clasa supersport, vicecampion național 2011 clasa supersport, vicecampion Romanian Superbike 2012 clasa Superbike, campion la Romanian Superbike 2013 clasa Superbike, campion la Romanian Superbike 2013 clasa Superbike Challenge. La inceptul acestei veri, Cătălin a recunoscut oficial că are o relație cu creatoarea de modă și vedeta TV, Maria Simion “Wonder Lolita”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.