CM 2014: Olanda învinge Chile cu 2-0 și câștigă Grupa B. Spania castiga cu Australia, scor 3-0, in meciul consolarii

OLA-CHI Grupele A si B si-au desemnat deja echipele calificate in faza urmatoare a competitiei. Brazilia- Chile si Olanda -Mexic sunt primele dueluri din optimi.

In Grupa B, Olanda a inchiat ca lider detasat, obtinand maximul de puncte, cu trei victorii in trei meciuri(golaveraj 10-3).

Dupa ce au invins Spania(5-1) si Australia(3-2), elevii lui Louis van Gaal au trecut si de Chile(2-0). Leroy Fer(77′) si Depay(90+1) au fost marcatorii meciului de luni, care a contat doar pentru stabilirea liderului grupei, ambele echipe avand deja asigurata calificarea in optimi inainte de acest joc, Chile avand acumulate 6 puncte.

In celalat meci din Grupa B, disputat tot luni, Spania s-a impus in fata Australiei(3-0), goluri: David Villa(36′), Fernado Torres(69′) si Juan Mata(82′). Campioana mondiala en-titre a bifat astfel prima si ultima victorie la turneul final al Campionatului Monidal 2014, ibericii parasind Brazilia inca din faza grupelor.

Primele dueluri din optimi vor pune, asadar, fata in fata, Brazilia si Chile, respectiv, Olanda si Mexic.

Mexic -Olanda se va juca duminica, pe 29 iunie, la Fortaleza, iar Brazilia-Chile, sambata, 28 iunie, la Belo Horizonte, ambele de la ora 19.

Marti se stabilesc echipele calificate din grupele C si D.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.