CM 2014: Brazilia a câștigat Grupa A, după 4-1 cu Camerun. Mexic e in optimi, dupa 3-1 cu Croatia

BRA-CAM Grupele A si B si-au desemnat deja echipele calificate in faza urmatoare a competitiei. Brazilia- Chile si Olanda -Mexic sunt primele dueluri din optimi.

Selecao a incheiat en-fanfare faza grupelor. Trupa lui Luiz Felipe Scolari s-a impus in fata Camerunului cu 4-1.

Brazilienii au luat cu asalt poarta lui Itandje din primele minute, iar Neymar a reusit sa deschida scorul in minutul 17. Brazilianul a profitat de o eroare a defensivei cameruneze si a inscris elegant, din interiorul careului. Camerunul a egalat(min.26) prin Joel Matip dupa o centrare a lui Nyom, insa Neymar a readus repede gazdele in avantaj, cu un sut de la marginea careului(37′).
Dupa pauza brazilienii au continuat sa puna presiune si in minutul 50, Fred a facut 3-2, reluand cu capul mingea centrata in fata portii de Marcelo, pentru ca pe final Fernandinho sa puncteze si el(84′), pentru 4-1.

Brazilienii incheie astfel pe primul loc in Grupa A, cu un total de 7 puncte(golaveraj 7-2), iar Mexicul, tot cu 7 puncte(golaveraj 4-1) merge in optimi de pe pozitia a doua. Camerun(0 puncte) si Croatia(3 puncte) sunt eliminate de la Campionatul Mondial, echipa lui Niko Kovac fiind invinsa de mexicani, 1-3 in partida de luni. Toate golurile acestui joc s-au inscris in ultimele 20 de minute, Rafa Marquez(72′), Guardado(74′) si Chicharito(82′) punctand pentru Mexic, respectiv Perisic(87′), pentru croati.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.