Ralitza Tailoring organizează a doua ediție a ”Clubului Pasionaților de șepci”

Marieta Kojanov, creatoarea Ralitza Tailoring, organizează a doua ediție ”Clubului pasionaților de șepci”, un eveniment care își propune să aducă în actualitate un accesoriu al anilor ’20, șepcile, care și astăzi își păstrează farmecul dar și utilitatea. Clubul are loc joi, 5 iulie, orele 18.30 la Joben Bistro Bucharest, în Centrul Vechi, str. Șelari, nr. 16.

Pentru aceasta ediție, creatoarea a ales un loc special Joben Bistro Bucharest, cu o tematică aparte și un design absolut spectaculos care te introduce într-un univers de inspirație Jules Verne. Joben Bistro este primul care a introdus conceptul steampunk în România, iar denumirea de JOBEN a venit ca o continuare a poveștii accesoriilor Ralitza Tailoring.

”Șepcile Ralitza fac înconjurul lumii, asemenea poveștilor lui Jules Verne, nu întâmplător le dăm întâlnire pasionaților de șepci la Joben. Invitații noștri vor face o incursiune în timp și vor afla tot ce trebuie să știe despre moda și purtarea acestor accesorii retro. De asemenea, le vom arăta modele noi de șepci din colecțiile Ralitza, vom învăța împreună cum și când se pot purta numite tipuri de șepci sau accesorii. Participanții se vor bucura de un program special, o prezentare de accesorii și multe surprize din partea partenerilor”, spune Marieta Kojanov, creatoarea Ralitza Tailoring.

”Clubul pasionaților de șepci”se adresează tuturor celor care sunt atrași de accesoriile retro, pasionaților de mașini de epocă, motocilete sau vânătoare și iubitorilor de haine vintage. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Parteneri: Joben Bistro BucharestImod flowersBarcan PhotographyAmbalaje Agwa.ro – Agwarom MarketingThe WolfeyeStudio ColorsAlira VinulKanpaiJapanosNuPotAcasa – Horeca EnthusiastResearch Retold10Fingers, Petra Panait  – Viata In Fotografie, EventsProMedia, Laura Stoica Photography, Rouge Media Romania.
Parteneri MediaSava Ionut.ro,Revista Motor Clasic Magazin, Radio DEEA, Social Agenda, Barbosul.ro, Hai să Cunosti, team365.

Despre Ralitza Tailoring

Fondat în 2013, de Marieta Kojanov și Dan Govella, Atelierul Ralitza a început ca o mică afacere de familie cu dorința de a aduce ceva unic pe piața accesoriilor de manufactură pentru bărbați și femei. Ralitza este un brand 100% românesc de accesorii pentru femei și bărbați, realizate la comandă. Modele precum FlatCap, Gavroche, NewsBoy, Gatsby, Riding, Deerstalker (Sherlock Holmes), DriverCap, Fisherman, CountryFlat, KomitkaKapa, ​​BikerCaps, Pachowork, BakerCap, BucketHats sunt re-create și personalizate de Marieta Kojanov. Colecțiile Ralitza Tailoring pot fi găsite pe site-ul www.ralitza.ro sau pe pagina de Facebook Ralitza Tailoring.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.