Chris Oliver lanseaza o noua provocare, “Nu stii ce vrei”

Chris Oliver, pe numele sau real Bogdan Giuglea, revine cu un nou single, “Nu stii ce vrei”, o piesa cu un mesaj foarte puternic, acela de ne face sa pretuim la timp ceea ce avem si sa luptam pentru a ne indeplini visele.

Chris Oliver - Nu stii ce vrei“Sunt oameni bolnavi pentru care viata reprezinta o lupta continua. Sunt parinti care lupta pentru copii lor pana in panzele albe. Sunt copii care nu au cerut sa se nasca, dar s-au nascut, ca apoi sa fie abandonati. Pe de alta parte, sunt oameni carora nu le lipseste nimic, sunt sanatosi, frumosi, care isi bat joc de viata lor consumand droguri, alcool, practicand sporturi extreme, etc. Sunt oameni care renunta la viata lor doar pentru o iubire pierduta sau din cauza unui esec profesional. Sunt oameni fara motivatie, oameni care au renuntat la visele lor sau care pur si simplu nu mai stiu sa se bucure de viata. Am o intrebare care sper sa te faca sa te gandesti sau sa-ti reamintesti de visele tale. Sigur stii ce vrei?”, a declarat Chris.

Piesa “Nu stii ce vrei” va beneficia in curand si de un videoclip pe masura, fiind produsa de Chris Oliver Records, iar muzica, versurile si orchestratia sunt semnate Bogdan Giuglea.

Chris Oliver este compozitor, producatorul si interpretul constantean, ce ne-a incantat in aceasta vara cu single-uri ca “La Mamaia” sau “Ella Musica”.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.